Menen / Horeca Menen / Horeca CC De Steiger schrijft nieuwe concessie uit voor museumcafé 't Schippershof: “Iedereen kan kandideren, ook de huidige uitbaters” 31 oktober 2025
Gits / Horeca Gits / Horeca Populaire tea-room Bolus van Rik (64) en Christine (62) start nieuw hoofdstuk in nieuwbouw: “Nu nog sterker inzetten op ontbijtbuffetten” 30 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Wild Foodz neemt nieuwe start in Brugse binnenstad: “Geen belegde broodjes meer” 30 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Nog steeds geen nieuwe locatie gevonden voor winterterras Jardin D’Hiver in Brugge: “Maandag doen we een laatste poging” 30 oktober 2025
Heule / Horeca Heule / Horeca Tinekes van Heule nemen afscheid van Frituur Tineke: “Dit konden we niet zomaar laten voorbijgaan” 29 oktober 2025
Oostkamp / Horeca Oostkamp / Horeca Delicatessenzaak Camille voortaan in de Brugsestraat in Oostkamp: “Meer ruimte voor ons uitgebreide aanbod” 28 oktober 2025
Anzegem / Horeca Anzegem / Horeca “Bijzonder om zaak van overleden nonkel Tom verder te zetten”: Koen en Stefanie blazen ‘t Moreelsgoed nieuw leven in 28 oktober 2025
Beveren (Roeselare) / Horeca Beveren (Roeselare) / Horeca Goedele is dankzij haar brokkelburger de nieuwe smaakambassadeur van Roeselare 27 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Sommelier van Franco Belge Belanna Toune (27) bij finalisten van nationale Negroni-wedstrijd: “Zacht en toegankelijk” 27 oktober 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Nieuwe invulling voor C&A krijgt vorm: “Modern winkelpand én horecagedeelte” 27 oktober 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Firma Solid Stash maakt zich klaar voor de feestdagen: “32.500 ovenhapjes, allemaal met de hand gemaakt” 27 oktober 2025
De Panne / Horeca De Panne / Horeca Ellen Dulst en Stéphane Buyens starten restaurant Subtiel: “Alsof je je eigen woonkamer binnenstapt” 26 oktober 2025
Poperinge / Horeca Poperinge / Horeca Jenny neemt afscheid van haar café ‘t Rood Kruis: “De klanten zal ik enorm missen” 24 oktober 2025
Passendale / Horeca Passendale / Horeca Béus schenkt ruim 5.000 euro aan De Passchhoeve 24 oktober 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Vives-studenten kapen Hotel Cavalli: “Tijdens deze week mogen we ervaren wat het écht betekent om een hotel te runnen” 24 oktober 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca Frank (42) opent brasserie Vita Krokodiel en zet in op gezonde voeding: “Dit leek ons de ideale locatie” 24 oktober 2025
Pittem / Horeca Pittem / Horeca Uniek paardenbloemroomijs levert PPC Pittem prestigieuze Gault&Millau-award op 23 oktober 2025
Ieper / Horeca Ieper / Horeca Horecafamilie Depoorter viert 75 jaar achter de toog in West-Vlaanderen: “Toen ik mijn vriendin leerde kennen, heb ik haar onmiddellijk duidelijk gemaakt dat het café op de eerste plaats komt” 22 oktober 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca Dit zijn de erfgenamen van Tim Boury: deze topchefs leerden de kneepjes van het vak in jarig driesterrenrestaurant 22 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca “Serres geplaatst zonder vergunning”: Derde editie van pop-uprestaurant Jardin D’Hiver onzeker 22 oktober 2025
Zonnebeke / Horeca Zonnebeke / Horeca Gratis frietjes en snacks: taverne d’Oude Timmerie viert dubbel jubileum 21 oktober 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Hotel Beach Palace ontvangt prestigieuze vijfde ster: “De bekroning van een familieverhaal” 23 oktober 2025
Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca John Valdez breidt vishandel uit met bistro Odé: “Twee werelden combineren” 21 oktober 2025
Moorslede / Horeca Moorslede / Horeca Niels opent begin november de deuren van Bar Agua: “Een andere zaak zou ik niet willen” 21 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Maertens Food & Events start pop-up bij Café Partagé in Brugge 21 oktober 2025
Otegem / Horeca Otegem / Horeca Iris (48) en Koen (47) starten met B&B De Scheldeberg: “Ideale locatie voor fietsers en wandelaars” 20 oktober 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Dino’s is een van de meest rendabele cafés van Vlaanderen: “Ons geheim? Hard werken” 20 oktober 2025
Dranouter / Horeca Dranouter / Horeca Ewout (25) is de nieuwe uitbater van Circus 157 in Dranouter: “Kinderen kunnen zich hier rustig uitleven, terwijl ouders kunnen genieten” 19 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Brugs restaurant Mémoire gaat verder zonder Michelinster: “Op vraag van onze hotelgasten” 17 oktober 2025
Ieper / Horeca Ieper / Horeca “Een heel mooie periode, maar nu is het tijd voor iets anders”: Dieter Valentin zoekt overnemer voor 't Groenhuis in Ieper 17 oktober 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Nieuwe uitbaters voor Frituur De Zilverberg: “We zijn vooral gekend van frituur ‘t Hoekske aan de Rijksweg” 17 oktober 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca Izegem krijgt dankzij drie ondernemers een Kerstdorp met een ijspiste van 360 vierkante meter: “Onbeperkt schaatsplezier” 17 november 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Ter Bos in Rumbeke sluit begin december voor drie jaar de deuren: “Villa maakt plaats voor nieuwbouw met 15 appartementen en horeca” 16 oktober 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca “Vraag leefde hier blijkbaar enorm”: Tielt heeft met ‘Jun Chi’ eindelijk een Chinees restaurant 16 oktober 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Mergim (23) presenteert met Gimi’s Takeaway Amerikaanse burgers: “Alles wordt à la minute bereid” 15 oktober 2025
Beveren (Roeselare) / Horeca Beveren (Roeselare) / Horeca Food La Route komt opnieuw naar Roeselare met twee nieuwe restaurants 16 oktober 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Ohana Juices opent de deuren op de Groentemarkt: “Zoals Ohana Pokebowls, maar dan met yoghurt” 14 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Nieuwe zaakvoerders Timothy en Tanja nemen vliegende start met De Windmolen: “Bruine kroegen mogen niet verloren gaan” 14 oktober 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Ran (33) en Janah (38) openen met Shibuya derde horecazaak in Brugge: “Naam verwijst naar hippe wijk in Tokio, waar ik nog woonde” 14 oktober 2025
Ieper / Horeca Ieper / Horeca Pargat (50) opent Casa do Frango op de Leet: “Ieper telt heel wat goede restaurants, maar de Portugese keuken was er nog niet” 14 oktober 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Café 1917, de huiskamer van de Sint-Denijsestraat in Kortrijk: “Een van de enige cafés die zo vroeg open is” 14 oktober 2025
Moorsele / Horeca Moorsele / Horeca Vincent (43) en Sandrine (41) runnen sinds drie jaar frituur Pompatat in Moorsele: “Ons pa zou heel trots geweest zijn op de zaak” 13 oktober 2025
Heule / Horeca Heule / Horeca Horecakoppel achter Frites d’Or neemt iconische Frituur Tineke over in Heule: “Traditie zetten we verder, menukaart passen we wel aan” 13 oktober 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca 50.000 garnaalkroketten de deur uit op vijfde festival: “Uitbreiden is geen optie, het moet voor de chefs nog haalbaar zijn” 12 oktober 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Sherzad (21) en Erfaan (28) zijn nieuwe uitbaters van Restaurant De Noordzee: “Geen Afghaanse gerechten, maar de Belgische keuken zoals het was” 11 oktober 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Geef elkaar eens... garnaalkroketten als cadeau: Toerisme Oostende lanceert leuke en lekkere geschenktip 10 oktober 2025
Kuurne / Horeca Kuurne / Horeca Dakwerker Yves (40) is de nieuwe man achter de tapkranen in Bockor Café in Kuurne: “Een bruine kroeg van maken” 9 oktober 2025
Lauwe / Horeca Lauwe / Horeca “Rustig tafelen, net als in een sterrenrestaurant”: Familiezaak Sjamayee in Lauwe is zowel frituur als eethuis 9 oktober 2025