Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Brasserie Vlasblomme onverwacht dicht: curator zoekt overnemer na faillissement 23 november 2025
Torhout / Horeca Torhout / Horeca Café ’t Keldertje in Torhout wordt aperobar La Petite Cave 23 november 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Tearoom Désirée sluit in alle stilte vestiging op Oosteroever 23 november 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Nadat Thibaud (26) sterft bij skiongeval geeft papa Hugues (59) Icebar Knokke XL vervolg: “De foto van onze zoon krijgt er een héél mooie plek” 22 november 2025
Horeca Horeca Café Bolzak opent winterchalet Bar Canard: “Hier hoor je uitsluitend après-skimuziek” 21 november 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca Na tien dagen al overnemer voor restaurant Taste Silt in Middelkerke: “Iemand met de nodige ervaring” 20 november 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca Michelle en Enrique openen Rubus Winterhütte in Bierkasteel: “Twee keer per week fondue” 21 november 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca “Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken”: brugfiguur Martin Lammerteyn (68) wil spelfouten in Blankenbergse horeca aanpakken 20 november 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca “Klanten kunnen op beide oren slapen. Dit blijft een café”: uitbater stopt in 2026, maar ‘t Pompierke in Tielt blijft bestaan 20 november 2025
Wevelgem / Horeca Wevelgem / Horeca Christine (60) zet na twintig jaar bekende zaak Caramello te koop: “Met gemengde gevoelens” 19 november 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca Annemie en Yvan verkopen al voor het zesde jaar op rij hun oliebollen in Izegem: “De mensen verlangen ernaar en ook wij kijken er naar uit” 19 november 2025
Kuurne / Horeca Kuurne / Horeca Chantal Tack (55) moet na acht jaar afscheid nemen van Café De Kroone: “Valt me ontzettend zwaar” 19 november 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca Thijs Codron (43) zet schouders onder horecaluik van Kerstdorp in Izegem: “De sfeer zal top zijn en we zullen heel wat lekkers serveren” 19 november 2025
Ieper / Horeca Ieper / Horeca Mike (60) en Nadine (59) nemen na 35 jaar afscheid van De Mande: “Dit is nog een echte ontmoetingsplek” 19 november 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca Mats en Naomi sluiten Matsbar in Westende-Bad, maar de toekomst is verzekerd: "We moesten een keuze maken” 18 november 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca Kasteel Blauwhuis decor voor sfeervolle winterbar: “Hapjes en drankjes in het kasteel” 18 november 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Traiteur Parazaar en Crèmerie Sint-Rochus lanceren met Raclette Boxette nieuwe culinaire samenwerking 18 november 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Bar en restaurant Roots ‘Bie Bobonne’ staat te koop: “We doen verder tot er een koper is” 24 november 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Tania (32) start met takeaway Can&Go: “Matcha’s, koffies en andere dranken, geserveerd in een doorzichtig bekertje” 18 november 2025
Ettelgem / Horeca Ettelgem / Horeca Na zomerbar De Crèmebolle opent ’t Klavertje de deuren in Ettelgem: “Het vernieuwde interieur straalt gemoedelijkheid uit” 18 november 2025
Damme / Horeca Damme / Horeca Familie Raeman stopt na 43 jaar definitief met frituur De Stroopijp en bistro Henri in Moerkerkse wijk Den Hoorn: “De frituur zelf verderzetten is geen optie” 19 november 2025
Oudenburg / Horeca Oudenburg / Horeca Eerste pizzazaak in Oudenburg is een groot succes: “We werken enkel met Italiaanse topproducten” 18 november 2025
Beveren (Roeselare) / Horeca Beveren (Roeselare) / Horeca Roeselaarse Kroegentocht van de meerderheids jongerenpartijen is een groot succes 17 november 2025
Zwevegem / Horeca Zwevegem / Horeca Friethuys De Brug is klaar voor de grote opening: “Wij combineren ambachtelijke Belgische friet met beste van de houtskoolgrill” 17 november 2025
Heuvelland / Horeca Heuvelland / Horeca Eveline (25) en Joeri (30) openen restaurant A Deux in pand Trilogie: “Ons menu biedt klassiekers in vernieuwd jasje ” 17 november 2025
De Panne / Horeca De Panne / Horeca Natalie (57) en Dominique (52) blijven ‘Aan zee’ met hun hotel en wafelhuis, maar plannen nieuwe conceptstore: “Rustiger leven zonder personeel” 17 november 2025
Bredene / Horeca Bredene / Horeca Lleyton (17) uit Oostende behaalt goud op internationale restaurantwedstrijd: “Van vriendelijkheid tot de service zelf” 16 november 2025
Sint-Baafs-Vijve / Horeca Sint-Baafs-Vijve / Horeca Baptiste van restaurant Lin’eau uit Sint-Baafs-Vijve is Eerste Kok van België 16 november 2025
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca “Zonder café geen dorp”: Café De Plaetse in Ruiselede moet plaats ruimen voor appartementsblok en…. gloednieuw café 14 november 2025
Wingene / Horeca Wingene / Horeca Indiaas koppel opent nieuw eethuis in Oude Bruggestraat: “Wingenaars misten moderne pitazaak” 14 november 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Johan (54) en Martine (55) ruilen Eethuis Kromme Elleboog voor het kleinschalige Cégaban: “Dankzij de open keuken zitten we bij de mensen” 13 november 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca “We zien het als een extensie van de zaak”: Ook Nata kiest voor een uniform terras 13 november 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca “Het eten moet top zijn, maar de service en de beleving maken het verschil”: Henri (22) en Guillaume (22) bestormen de horecawereld 13 november 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca Arthur (26) is aan de vijfde editie van zijn winterse après-ski-pop-up Wünderbar toe: “Elk jaar analyseren we wat beter kan” 13 november 2025
Beernem / Horeca Beernem / Horeca Restaurant Alain Meessen bestaat 30 jaar: “ Ik leer nog steeds enorm graag bij” 13 november 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Caroline Vandebeek sluit café Nieuw Gemeentehuis na elf jaar: “Volle focus op mijn B&B in Houtave” 13 november 2025
Sint-Eloois-Winkel / Horeca Sint-Eloois-Winkel / Horeca Dagschotelkot is het nieuwe project van kok Jan Vervacke: “Verse, verzorgde en verrassende dagschotels” 13 november 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Cindy (53) van frituur Bosrand wordt Ridder in de Orde van de Gulden Puntzak: “Ik bak hier al 35 jaar frietjes” 14 november 2025
Nieuwpoort / Horeca Nieuwpoort / Horeca Russisch weeskind opent in Nieuwpoort Lulu’s Kitchen: “Ik ben een ‘pollepelmadam’, een pincet vind je niet in mijn keuken” 12 november 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Dit Panini-broodje van Panos in Brugge verovert top 100 van Deliveroo-bestellingen: “Heel populair bij jongeren” 12 november 2025
Torhout / Horeca Torhout / Horeca West-Vlaming runt tiende beste groenterestaurant ter wereld: “Bij Humus x Hortense werken we zo laagdrempelig mogelijk” 12 november 2025
Update Middelkerke / Horeca Update Middelkerke / Horeca “We zijn op zoek naar nieuwe partners die de ziel van het Silt kunnen uitstralen”: gemeentebestuur Middelkerke verbreekt samenwerkingsovereenkomst met Compass Group 17 november 2025
Beveren (Roeselare) / Horeca Beveren (Roeselare) / Horeca Jongsocialisten Roeselare, JongCD&V en Jongliberalen organiseren kroegentocht voor jongeren: “Burgemeester en schepenen bemannen de tap” 12 november 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Philippe en Katty openen De Brasserie in historisch pand in Knokke-Heist: “Zagen meteen het potentieel” 10 november 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Nog meer gezelligheid bij Dankbar: “Ook mensen met grote honger kunnen hier nu terecht” 10 november 2025
Oostkamp / Horeca Oostkamp / Horeca 12,5/20 voor Herberg De Herten in de Gault&Millau: “De verdienste van het volledige team” 10 november 2025
Deerlijk / Horeca Deerlijk / Horeca Gastrobar Oya behaalt meteen 14 op 20 in Gault&Millau: “Verandering wordt beloond” 10 november 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Randy Degroote stopt als maître d’hotel in sterrenrestaurant Haut: “Het is tijd voor een nieuwe uitdaging” 10 november 2025
De Panne / Horeca De Panne / Horeca Pas open sinds februari en nu al uitstekende score in Gault&Millau: Subtiel van Ellen Dulst krijgt 15 op 20 10 november 2025