Diksmuide / Horeca Diksmuide / Horeca Restaurant #food wordt Verthé en pakt uit met nieuw illusiedessert: “Deze balletjes in tomatensaus smaken niet zoals je zou denken” 14 april 2025
De Haan / Horeca De Haan / Horeca Nieuw eethuis ‘A Tavola da Nino’ in De Haan tovert authentiek stukje Italië op je bord: “Er wordt hier gekookt zoals thuis” 13 april 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Bijna 55 jaar na opening blijven halve kippen van de Koekoek immens populair: “Een Engelsman at ooit 13 halve kippen tijdens een wedstrijdje” 13 april 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Spelen mag, niets moet: Frederik opent bordspelcafé voor jong en oud 13 april 2025
Ledegem / Horeca Ledegem / Horeca Pieter (39) en Suzanne (33) openen Soete’s Pub en Feestzaal: “100 jaar terug in de tijd” 11 april 2025
Beernem / Horeca Beernem / Horeca Stefaan (57) en Marina (60) nemen café Sint-Amand over: “Graag tussen de mensen” 11 april 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca “We moeten dit als erfgoed koesteren”: Zes jaar na het einde van Brasserie César staat pand op de Grote Markt van Kortrijk te koop 14 april 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Brasserie Señorita Daisy pakt uit met eigenhandig gestookte Spaanse likeuren: “Bereid volgens eeuwenoude familierecepten” 11 april 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca Mimi (56) en Géry (39) openen café Belle Epoque in Westende: “Vaste klanten van Botanic zullen wel snel hun weg vinden” 11 april 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca “Ons Dubai-ijs valt goed in de smaak”: Wendy (45) en Jan (48) dopen bekende horecazaak in Knokke-Heist om tot ‘Chez Çois’ 10 april 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Karen en Dominique openen de deuren van Brasserie Smeepoorte: “Je kunt bij ons terecht van ontbijt tot avondmaal” 10 april 2025
Hulste / Horeca Hulste / Horeca “Als je van de trein stapt, ruik je al onze frietjes”: Ria (52) en Jersy (56) al 13 jaar in Frituur De Statie in Izegem 10 april 2025
Langemark / Horeca Langemark / Horeca Monica en Louka heropenen bistro De Koornbloem: “Blij dat we onze klanten weer in de watten kunnen leggen” 10 april 2025
Veurne / Horeca Veurne / Horeca Carlos (31) en Anouk (27) openen frituur en eethuis Ma Bouffe: “Ode aan grootmoeders keuken” 15 april 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Local B krijgt na de zomer nieuwe uitbaters: “Succesformule blijft behouden” 10 april 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca “Hier krijg je de beste Stella’s van Kortrijk”: Curd staat al 35 jaar achter de toog van Café Wielsbeke 10 april 2025
Koekelare / Horeca Koekelare / Horeca Bistro De Kroon staat momenteel leeg: “Een monument in het hart van Koekelare” 10 april 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Huisje/Keukentje van Majutte heropent binnenkort de deuren in Blankenberge:“Het wordt een beetje thuiskomen” 9 april 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca “We ondersteunen lokale producenten”: Vernieuwde Carrefour Market Kortrijk Noord is heropend 9 april 2025
Alveringem / Horeca Alveringem / Horeca Chris (56) en Gerda (61) van ’t Wieltje vieren 25ste verjaardag van hun café: “We hebben er goesting in” 10 april 2025
Izegem / Horeca Izegem / Horeca “Deze zaak is als mijn kindje”: Annelies (37) nam vijf jaar geleden ‘t Belfort over tijdens coronacrisis 9 april 2025
Westende / Horeca Westende / Horeca Mats Beachbar pakt dit jaar uit met een aantal nieuwigheden: “Grootste aanwinst is dakterras met nieuwe meubels” 8 april 2025
Gullegem / Horeca Gullegem / Horeca “Bij ons kan je na 22 uur nog een frietje steken”: Delphine (42) en Lieven (47) baten al bijna 20 jaar frituur De Driemasten uit 8 april 2025
Bredene / Horeca Bredene / Horeca Restaurant De Blauwe Sluis in Bredene opnieuw open: “Nieuwe chef, nieuw menu en nieuw interieur” 7 april 2025
Kuurne / Horeca Kuurne / Horeca “De preparé wordt hier nog bereid volgens het originele recept”: Slagerij ’t Charcuterietje uit Kuurne viert 65 jaar vakmanschap 7 april 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Hotel De Tuilerieën in Brugge krijgt een vijfde ster van Toerisme Vlaanderen: “We zijn altijd op zoek naar dat ‘ietsje meer’” 7 april 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Uma van De Mol opent Café Baruma op 18 april: “Ik heb er veel zin in, maar toch ook wat stress” 8 april 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Friethuis ‘Sparkle Chips’ opent de deuren in Blankenberge: “We willen het verschil maken met eigen bereidingen” 6 april 2025
De Haan / Horeca De Haan / Horeca Bakkerij Petris ontwikkelt hamburgerbroodje met zeewier: “Hier willen we wereldwijd de fastfoodsector mee veroveren” 6 april 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Ex-patissier van Sergio Herman ontvangt eerste gasten in schaduw van Casino in Knokke-Heist: “Resultaat is zeer rustgevend” 6 april 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Restaurant Seasons in Blankenberge maakt comeback: “Iedereen kent de naam nog” 5 april 2025
Ingelmunster / Horeca Ingelmunster / Horeca Fay Anthierens van café ’t Excuus zoekt overnemer: “Ik wil meer tijd doorbrengen met m'n zoontje” 4 april 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Björn (41) en Faye (35) zijn nieuwe uitbaters van horecazaak Sportoase: “We willen cafetaria compleet nieuwe start geven” 4 april 2025
De Haan / Horeca De Haan / Horeca Wie at er nog nooit van ‘Dries Pannenkoeken’? “Recept van het deeg even geheim als dat van Coca-Cola” 4 april 2025
Beveren (Roeselare) / Horeca Beveren (Roeselare) / Horeca “We staan te popelen om er aan te beginnen”: Nancy (51) en Kurt (52) vrijdag van start in eet- en praatcafé Sanseveria 3 april 2025
Anzegem / Horeca Anzegem / Horeca Dubbel feest in Beukenhof Vichte: restaurant viert 20 jaar én zaakvoerder Kenny wordt 40 3 april 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Minder hotels, meer sterren: de evolutie van de Oostendse hotelsector van de laatste tien jaar in kaart 2 april 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Kaffee Renée overgenomen: “We voegen cocktails en aperoplankjes toe” 2 april 2025
Lauwe / Horeca Lauwe / Horeca Chef-kok Steven Dehaeze krijg titel ‘Ere-Ambassadeur Culinair Erfgoed 2025’: “Mijn geheim? Dat is vooral bij lokale boeren en in eigen tuin te vinden” 2 april 2025
Egem / Horeca Egem / Horeca “Sleihage? We hadden er nog nooit van gehoord”: Vangelis (26) en Steffie (27) startten vier jaar geleden in Frituur De Rotonde 2 april 2025
Poperinge / Horeca Poperinge / Horeca Weer leven in De Kinderbrouwerij: “Wie neemt deel aan het Europese Kampioenschap moutzakgooien?” 2 april 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Legendarisch muziekcafé Manuscript in Langestraat weer open na grondige renovatie: “De ziel hebben we behouden” 2 april 2025
Hooglede / Horeca Hooglede / Horeca Domein de Vossenberg krijgt ruime zomerbar aan de vijver: “Het mooiste plekje voor een pop-up in Hooglede” 1 april 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Koppel achter Kaffee Kamiel opent met foodshop August nieuwe zaak in Zilverpand: “Verborgen parel in Brugge met veel potentieel” 1 april 2025
Hooglede / Horeca Hooglede / Horeca Bosdreefhoeve fungeert voortaan ook als feestlocatie: Nele Casteleyn runt naast paardenpension nu ook zaal 1 april 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca Marnix (59) en Kim (39) breiden horecazaak Stanish uit met traiteurzaak: “Het moet vooral leuk en lekker zijn” 1 april 2025
Wervik / Horeca Wervik / Horeca Café De Sultan gaat op donderdag 10 april weer open: “We behouden het karakter” 1 april 2025
Geluveld / Horeca Geluveld / Horeca Ambachtelijk ijs van Made by Jade is 100% West-Vlaams Streekproduct: “Gemaakt met pure ingrediënten” 31 maart 2025