Les Halles viert vijftiende verjaardag nu ook met outdoor concerten

Yevgueni komt op donderdag 11 juni naar Ieper. © Diego Franssens
Stefaan Dehaerne
Stefaan Dehaerne Medewerker KW Westhoek

Marktcafé Les Halles op de Grote Markt in Ieper bestaat vijftien jaar en dat wil eigenaar Chris Bevernage niet zomaar voorbij laten gaan.

Ter gelegenheid van die vijftiende verjaardag werden de voorbije maanden al enkele indoor concerten georganiseerd. Nu het stilaan beter weer wordt, komt Chris Bevernage op de proppen met een outdoor programmatie. Daarbij wordt de kaart getrokken van het betere coverwerk.

Op donderdag 4 juli komen The Wizards langs die meeslepende rock ’n roll brengen van onder andere Bruce Springsteen, The Doors en Led Zeppelin. Een week later is er zelfs een echte headliner, want op donderdag 11 juli komt Yevgueni na 18 jaar nog eens de Muzikale Dinsdagen-sfeer van de zomer van 2006 naar boven toveren. Na de Vlaamse feestdag kan je een week uitrusten om op donderdag 18 juli volledig uit de bol te gaan met de new wave tribute band Wegsfeer, waar rasmuzikanten als FilipHeylens, Bart Van Lierde, Kris Delacourt en Niko Westelinck het mooie weer maken. Tot slot wordt het verjaardagsfeestje afgesloten op donderdag 25 juli met de Britse All Star Band Clearwater Creedence Revival. Met hun twee uur durende spektakelshow bezorgen Peter Barton, Geoff Hammond, Graham Pollock en Alan Sagar de aanwezigen op de wandelzone van de Grote Markt een avond om nooit te vergeten.

De volledige affiche wordt binnenkort vrijgegeven, maar de organisatoren zijn zo enthousiast dat ze nu al de namen van de vier hoofdacts op ons loslaten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier