Jeroen (33) zorgt voor EK-sfeer in zomerbar ‘Den Hangaar’ in Woesten: “Mét groot scherm deze keer”

Jeroen Van Brabant gooit de deuren van zijn zomerbar open. © RVL
Redactie KW

Voor het tweede jaar op een rij zet Jeroen Van Brabant (33) zijn deuren open van zijn ‘hangaar’ langs de Poperingestraat in Woesten.

“Na het succes van vorig jaar kon de tweede editie niet uitblijven “, zegt Jeroen. “Maar dit jaar doe ik nog iets extra. De EK voetbalwedstrijden zullen hier uitgezonden worden op groot scherm. De eerste wedstrijd van de Rode Duivels is op maandag 17 juni om 18 uur en iedereen is welkom. De zomerbar is dan natuurlijk ook open”, lacht Jeroen.

Zowel gezinnen met kinderen, want er zijn speeltoestellen en trampolines, als jongeren en ouderen zullen er hun gading vinden. Er staat een biljart, een vogelpiek en een voetbaltafel. Streekbieren, cocktails en mocktails zijn de specialiteit. Er is plaats genoeg zowel binnen als buiten met leuke muziek aangepast aan het publiek. (RVL)

De zomerbar ‘Den Hangaar’ vind je in de Poperingestraat 79 in Woesten. In juni en september is de bar telkens open van vrijdag om 16 uur, zaterdag om 18 uur en zondag om 10.30 uur. In juli en augustus van vrijdag 14 uur, zaterdag 14 uur en zondag 10.30 uur. Tijdens de EK-wedstrijden zijn de deuren ook open.