Horecavrouw Kelly van Loo is Stadsfiguur van Oostende

Burgemeester Bart Tommelein, Kelly Van Loo, vriend Jurgen De Munck en radiobaas Geert De Lombaerde. © JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Elk jaar gaat de lokale radiozender Be One samen met De Zondag op zoek naar de stadsfiguur van Oostende. Dat werd dit jaar horecavrouw Kelly Van Loo.

Net zoals de voorbije jaren waren er ook nu opnieuw acht genomineerden voor de titel ‘Stadsfiguur van Oostende’. De genomineerden waren advocaat Bart Bronders, horecavrouw Kelly Van Loo, vrijwilliger Tamara Severens, chocolatier Olivier Willems, ondernemer Frans Hoorelbeke, Annick Deweert van Willen is Kunnen, dokter Reginald Moreels en vrijwilliger Carlos Demey.

Rood en Bubbles

Uiteindelijk kwam Kelly Van Loo als winnaar uit de bus. Kelly is al jaren het gezicht van de bekende horecazaak Rood in de Van Iseghemlaan. Sinds kort is ze ook uitbaatster van de Bubbles, naast Rood. Kelly was blij met de eindwinst. Ze kreeg meer dan 2.200 stemmen achter haar naam. “Het is een eer dat iemand uit de horeca deze prijs mag ontvangen”, zo zei Kelly nadat ze de trofee overhandigd kreeg. “De horeca is een harde stiel, dat kan niemand ontkennen. Deze trofee is dan ook voor iedereen die dagelijks het beste van zichzelf geeft voor hun klanten.”

Een jaar lang is Kelly Van Loo nu Stadsfiguur van Oostende.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier