Het Voldershof breidt nog uit

Wie van de sfeer van een zomerbar wil genieten moet zeker eens langs gaan bij Emiel en Lynn in de Ter Priemstraat. (foto CLY)
Redactie KW

Nu de zomerbar in de Boomgaardstraat heeft afgehaakt, blijft alleen nog Het Voldershof, de leuke groene en schaduwrijke zomerbar in de Ter Priemstraat, over. Die is aan zijn vijfde editie toe en wordt gerund door Emiel Defraeye en Lynn Allaert. Deze gezinsvriendelijk zomerbar schenkt veel aandacht aan ravottende kinderen en straks komt er nog een heus zwembad bij.

“De zomerbar Het Voldershof is niet alleen een leuke plek voor jonge gezinnen of oma’s en opa’s met hun kleinkinderen, maar er is ook plaats voor toevallige wandelaars en fietsers die er even kunnen verpozen onder de bomen van een boomgaard en genieten van een uitgebreid drankenaanbod”, zegt Lynn Allaert.

Leuke binnenlocatie

“We hebben tijdens de stille periode hard gewerkt om de zomerbar – die aan zijn vijfde editie toe is – sterk op te waarderen en nog aantrekkelijker te maken. De spelmogelijkheden voor de kinderen zijn enorm uitgebreid. De open veldschuur is volledig gerenoveerd en is nu een leuke binnenlocatie om in te schuilen bij slecht weer. Onze zomerbar is intussen veel meer dan een speeltuin voor kinderen, maar we mikken nu vooral ook op het bezoek van fietsers en wandelaars. En we blijven vernieuwen, want straks komt er een leuk zwembad bij, voor de warme dagen tijdens de zomervakantie. Het gebruik van het zwembad zal helemaal gratis zijn. Onze zomerbar is bovendien heel kindvriendelijk, met een afgesloten speelzone waar de kinderen heel veilig kunnen ravotten. Ook de lommerrijke boomgaard is een enorme troef.” (CLY)

De zomerbar blijft open tot begin september en is verder ieder weekend open van 14 tot 18 uur, ook op feestdagen. Vanaf de grote vakantie is de zomerbar open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag, telkens van 14 tot 18 uur. In het bouwverlof is de bar bij mooi weer elke dag open.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier