Dit is het luxueuze wellnesscentrum van La Réserve in Knokke: “Kwartszandbanken zijn primeur in België”

Het resultaat van de vernieuwde welness is simpelweg betoverend. © La Réserve
Redactie KW

Begin deze zomer kreeg La Réserve, het hotel van Marc Coucke en Bart Versluys in Knokke, het vijf sterren Superior-label. En daar hoort de vernieuwde wellness bij. “Het resultaat is simpelweg betoverend”, zegt het hotelmanagement.

Welkom in de wereld van luxe en ontspanning. La Réserve Resort, het iconische 5* SUP hotel aan de Belgische kust, heeft recentelijk de deuren geopend van haar volledig vernieuwde wellness en het resultaat is simpelweg betoverend. Een wereld van luxe en ontspanning, zegt het hotelmanagement. “Gelegen op de top floor van het hotel biedt deze exclusieve wellness een ervaring die u nergens anders vindt. Hotelgasten én bezoekers van buitenaf zijn van harte welkom om zich te laten onderdompelen in een wereld van rust, luxe en ultieme verwennerij.”

Faciliteiten

Wat u mag verwachten? Eenmaal je de wellness binnenstapt, dan begint de transformatie al. Of u nu op zoek bent naar een intensieve work-out of pure ontspanning, ze hebben het allemaal. “Het state-of-the-art fitnesscentrum is uitgerust met de allernieuwste apparatuur – u hoeft alleen nog maar op te dagen. Van beginners tot doorgewinterde sporters, iedereen kan hier zijn hart ophalen”, zegt het hotelmanagement.

Toe aan ontspanning na uw training? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad, waar u het zachte geluid van kabbelend water bijna voelt smelten met uw gedachten. Voor wie graag alles even helemaal achter zich wil laten, is er de hammam en sauna.

“Onze verwarmde kwartszandbanken zijn een echte primeur in België. Deze banken combineren de warmte van het zand met een diepe ontspanning voor het lichaam”

“Onze verwarmde kwartszandbanken zijn een echte primeur in België. Deze banken combineren de warmte van het zand met een diepe ontspanning voor het lichaam. Even liggen op zo’n bank is alsof u alle stress en spanning met het zand laat wegvloeien. Ideaal voor wie zijn spieren wil ontspannen of simpelweg op zoek is naar dat extra beetje welzijn”, klinkt het.

“Wat de wellness écht bijzonder maakt, is de samenwerking met Sisley Paris, een naam die gelijkstaat aan luxe en ongeëvenaarde kwaliteit. Geniet van gezichtsbehandelingen en massages die worden uitgevoerd met de meest exclusieve producten van Sisley Paris, ontworpen om uw huid te laten stralen en uw lichaam volledig tot rust te brengen. Na de behandeling kunt u deze topproducten zelfs aanschaffen in de exclusieve Sisley Paris Shop, zodat u de wellnesservaring thuis kunt voortzetten.”

Voor iedereen toegankelijk

Leuk detail: iedereen kan genieten van deze wellness, of u nu een hotelgast bent of gewoon even langs wilt komen voor wat luxe ontspanning.

Kostprijs voor dit alles? Voor niet-hotelgasten betaal je 70 euro per sessie voor het zwembad, de sauna en hammam. Met de fitness erbij is dat 90 euro. Voor hotelgasten is dit gedeelte gratis. Voor gezichts- en lichaamsbehandelingen variëren de prijzen. (MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier