Bakkerij Aernoudt start in het gebouw van De Voerman: “Altijd eerlijk, heerlijk en lokaal”

(Foto Kurt) © Kurt Desplenter Foto Kurt
Jenka Watteny
Jenka Watteny Medewerker

Op maandag 20 mei deed Els Farrazyn voor de laatste keer de deuren open van Brasserie De Voerman. Het complex werd gekocht door Bakkerij Aernoudt, dat zijn hoofdvestiging heeft in Gentbrugge, maar na Oost-Vlaanderen nu stilaan ook uitbreidt in West-Vlaanderen.

“Bakkerijgroep Aernoudt schakelt de versnelling van de West-Vlaamse uitbreiding een tandje hoger”, vertelt Stephanie Keuppens, marketing branding bij Aernoudt Brood & Banket. “Inmiddels opende de vijfde West-Vlaamse winkel in Torhout. Bakkerij Aernoudt heeft 40 winkels die elke dag steeds voorzien worden van dagvers, ambachtelijk gemaakt brood, patisserie en lekkernijen.”

West-Vlaanderen

Om de West-Vlaamse klanten te voorzien van verse producten, startte Bakkerij Aernoudt een tweede atelier op in Ruddervoorde, op bedrijventerrein De Leite. “In ons atelier wordt alles met de hand gemaakt”, zegt Jan Van Robaeys, chef atelier. “Elke nacht zijn onze bakkers en patissiers in de weer. Brood, koeken, taarten, alles wordt vers gemaakt. We zijn geboren en getogen ambachtelijke bakkers. Dat blijft de beste garantie voor een eerlijk, heerlijk en lokaal product.”

Openingsweekend

In Lichtervelde opent Bakkerij en tearoom Aernoudt op 19 juli. “We openen de deuren vanaf 6 uur ’s morgens en verwelkomen iedereen met een glaasje”, zegt Stephanie Keuppens. “Gedurende het hele openingsweekend krijgt iedereen 15 procent korting en een leuke attentie. Iedereen is welkom voor een feestelijke kennismaking. We zetten sterk in op bereikbaarheid met heel ruime openingsuren, zeven dagen op zeven. We werken met teams van een winkelverantwoordelijke, een winkelassistent en een groep medewerkers. We zijn altijd op zoek naar extra werkkrachten”, besluit Stephanie.

Bakkerij Aernoudt is open van maandag tot vrijdag van 6 tot 18.30 uur en op zaterdag en zondag van 6 tot 18 uur. Interesse in een job bij Bakkerij Aernoudt:https://bakkerijaernoudt.be/jobs.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier