Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca Gastronomische hotspot ontvangt Koninklijke Orde van de Paardevisser De Koninklijke Orde van de Paardevisser werd onlangs ontvangen in Oh Restaurant te Sint-Idesbald. De uitbaters, Marine Rosé en Cédric Sorton, mochten een bijzondere erkenning in ontvangst nemen. In aanwezigheid van Philippe Vanheule, voorzitter van de Meesterkoks van België, en paardenvisser Bruno Mertens, kreeg chef Cédric Sorton de gouden pin van de Orde opgespeld door grootmeester René Decorte. Ook horecajournalist Georges Keters kreeg van voorzitter Marc Sirjacobs het ereteken opgespeld. 11:44
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Robbe Nuytten, de nieuwe generatie in Petrouska: “Nooit gedacht dat dit mijn job zou worden” 09:57
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Jesse (52) en Cathy (51) breien straks nieuw hoofdstuk aan Taverne Evergreen: “Horecamicrobe kreeg ons uiteindelijk tóch te pakken” gisteren om 15:00
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Olivier (42) heropent deuren van Wijnen Bodyn in Knokke-Heist na grondige opknapbeurt: “Focus ligt nu nóg meer op de wijnbar” 28 maart 2025
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Alle tienjarigen gratis op lunch bij De Nieuwe Lekkerbek voor verjaardag van restaurant 28 maart 2025
Deerlijk / Horeca Deerlijk / Horeca Gilles Joye en Heike Dedecker starten nieuw verhaal met OYA: “We beginnen vanaf nul” 28 maart 2025
Dadizele / Horeca Dadizele / Horeca Kenzo (25) opent samen met schoonvader Pasta Express in Dadizele 28 maart 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca “Geen seconde getwijfeld. We doen dit voor hém”: Victor (23) staat weer op het strand van Knokke-Heist na plotse dood van broer Maxim (26) 28 maart 2025
Westrozebeke / Horeca Westrozebeke / Horeca Geniet van een drankje tijdens Gent-Wevelgem 27 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca KIJK - Nieuw viersterrenhotel The Ostendian ademt Oostende: van Red Light Suite met spiegelplafond tot Herr Seele Art Suite 28 maart 2025
Ruiselede / Horeca Ruiselede / Horeca Ruiseleeds stokers-duo lanceert alcoholarme gin volgens een uniek concept: “We brengen gin terug tot de essentie” 27 maart 2025
Tielt / Horeca Tielt / Horeca De Keet viert 45ste verjaardag met straatfeest over de generaties heen 27 maart 2025
Oostrozebeke / Horeca Oostrozebeke / Horeca Frituur Oostrofriet zit nog een jaar met werken voor de deur: “Maar klanten blijven ons trouw en dat doet deugd” 27 maart 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Op gastronomische toer met ‘Smakelijk weekend’ in Brugge 26 maart 2025
Moorslede / Horeca Moorslede / Horeca Amanda (32) en Kenny (31) nemen De Kaasdaele over en dopen die om tot tearoom: “Tijd voor een nieuwe generatie” 26 maart 2025
Zwevegem / Horeca Zwevegem / Horeca Zwevegemse Circusbrouwerij krijgt internationale erkenning 26 maart 2025
Brugge / Horeca Brugge / Horeca Kippenrestaurant Poule & Poulette kiest voor Brugge als tiende vestiging 26 maart 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Opnieuw een pastabar in Lange Steenstraat: “Naast de zeven vaste sauzen steeds een weekspecial” 26 maart 2025
Lichtervelde / Horeca Lichtervelde / Horeca Steven en Sayra komen met hun tapbar Amico naar je toe: “Compleet feest op wielen” 26 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Samir neemt tapasbar over en zoekt nieuwe locatie voor zomerbar Cargo: “Er zijn regels voor zomerbars en ik volg die” 26 maart 2025
Waregem / Horeca Waregem / Horeca Bar Caballo in Waregem viert driejarige bestaan met boilerroom 25 maart 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca VTM-journalist Klaas Danneel opent samen met vriend Alexander B&B l'Inconnu in Roeselare: “Blij om eindelijk deze stap te zetten” 25 maart 2025
Ingelmunster / Horeca Ingelmunster / Horeca “Voortaan iets rustiger aan doen, met minder late uurtjes”: Bart (46) en Nele (42) geven fakkel van café Den Bockor na negen jaar door 25 maart 2025
Koksijde / Horeca Koksijde / Horeca Patrick (58) zoekt nieuwe uitbater voor restaurant Mozart: “We hebben een mooie formule bedacht, ideaal voor starters” 25 maart 2025
Oudenburg / Horeca Oudenburg / Horeca “Met vuurspuwer uit Parijs en dj van Tomorrowland”: Empire Café viert eerste verjaardag 25 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Peter (53) en Dolores (47) schrijven nieuw hoofdstuk met 't Zeezotje: "Ook voor ons pure nostalgie" 25 maart 2025
Diksmuide / Horeca Diksmuide / Horeca Biertje ‘Stille Nacht’ valt opnieuw in de prijzen 24 maart 2025
Blankenberge / Horeca Blankenberge / Horeca Blankenbergse strandbars gooien nu al deuren open: “We pikken het mooie weer graag mee” 23 maart 2025
Houtem / Horeca Houtem / Horeca Veurne heeft er met Hoeve Eikenbrand een nieuwe exclusieve feest- en eventlocatie bij: “Geen standaardformule, alles is bespreekbaar” 23 maart 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Driesterrenchef Boury kookt vanavond voor... Oprah Winfrey! 23 maart 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca Kavan (44) opent de deuren van wereldkeuken Caco in gewezen pand van patisserie Courcelles: “Wat ik lekker vind, zet ik op de kaart” 23 maart 2025
Knokke-Heist / Horeca Knokke-Heist / Horeca Nick Bril opent pop-up in penthouse van La Réserve in Knokke-Heist: “Unieke kans om op zo’n iconische plek gasten te verwennen” 25 maart 2025
De Haan / Horeca De Haan / Horeca Maandag worden in Gent de ‘Belgian Vegan Awards’ uitgereikt: kan Thuus uit Wenduine nominatie verzilveren? 22 maart 2025
Houthulst / Horeca Houthulst / Horeca Caroline (66) laat frituur ‘De Kippe’ over aan Lieven (50) en Sarah (48): “We hebben niet geaarzeld” 24 maart 2025
Lichtervelde / Horeca Lichtervelde / Horeca Nu ook maaltijden te verkrijgen in Lucy’s Living: “Het plan om eten te serveren, was er al van in het begin” 21 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Horecabeest Diego (55) neemt brasserie Saint-Tropez over: “We proberen betaalbaar eten aan te bieden” 21 maart 2025
Lauwe / Horeca Lauwe / Horeca Van bistro in Wevelgem tot big in Bali, Nic (44) runt al twaalf jaar toprestaurant in het paradijs: “Droom om ooit een ster te behalen” 21 maart 2025
Nieuwpoort / Horeca Nieuwpoort / Horeca Wilfried (64) zoekt nieuwe uitbater voor brasserie Clarenhof in Nieuwpoort: “Liefst iemand met ervaring die de streek kent” 20 maart 2025
Middelkerke / Horeca Middelkerke / Horeca “Dit is een nieuw hoofdstuk in een erg lang verhaal”: Mathias en Alexander zijn vierde generatie in café Central in Westende 20 maart 2025
Waregem / Horeca Waregem / Horeca Lewis (24) blaast iconisch café ‘t Leeuwke nieuw leven in: “Warme, gezellige plek voor jong en oud” 20 maart 2025
Torhout / Horeca Torhout / Horeca Kenneth en Lieselot dopen De Marmiete om in Cent Cinq: “Verwijzing naar het huisnummer” 20 maart 2025
Oostende / Horeca Oostende / Horeca Einde van een tijdperk in Oostende: IJssalon Stracciatella sluit na achttien jaar in Feest- en Cultuurpaleis 21 maart 2025
Desselgem / Horeca Desselgem / Horeca Grand Café De Gavers sluit eind 2025 de deuren, uitbaters openen nieuwe koffiezaak Nørelle: “Zelfde concept, maar nog betere beleving” 20 maart 2025
Roeselare / Horeca Roeselare / Horeca Verbroedering tussen Le Nord uit Roeselare en Grieks restaurant: “Verjaardag op heilige grond” 19 maart 2025
Diksmuide / Horeca Diksmuide / Horeca Eline (25) en Cédric (29) openen met ‘Marck’ een eigen restaurant: “Gezellig tafelen in het groen” 19 maart 2025
Kortrijk / Horeca Kortrijk / Horeca De Geverfde Vogel zoekt overnemer: “Mijn relatie is voor mij net iets belangrijker geworden” 19 maart 2025
Nieuwpoort / Horeca Nieuwpoort / Horeca “Klaar voor een rustiger leven”: Kris (56) en Vicky (54) verkopen hun succesvolle Brasserie Nieuwpoort 19 maart 2025
Oostnieuwkerke / Horeca Oostnieuwkerke / Horeca Na passage in eetcafé Sanseveria zijn Marjolein en Bert nu al een jaar aan de slag in Frituur ‘t Genieterke: “Hard werken én genieten!” 19 maart 2025