Dierendonck-vlees voortaan ook in de lokale Proxy Delhaize Male

Olivier Dupon en Nico Kesteloot zijn blij dat ze met topproducten het verschil kunnen maken.© Davy Coghe
Olivier Dupon en Nico Kesteloot zijn blij dat ze met topproducten het verschil kunnen maken.© Davy Coghe
Redactie KW

Voor het vlees van de gekende slager Hendrik Dierendonck moeten Malenaars -en bij uitbreiding alle mensen uit de Brugse regio- voortaan niet meer naar Nieuwpoort of Veurne rijden. Nico Kesteloot van Proxy Delhaize Male slaagde erin om de exclusiviteit voor de streek binnen te halen.

Het vlees van Dierendonck is reeds jaren een begrip. Vader Raymond startte met zijn slagerij in Sint-Idesbald. Tijdens de wintermaanden was het kalm aan de kust en had hij tijd voor de hoeve. En de kwaliteit van het vlees van Dierendonck is de voorbije jaren alleen maar verbeterd.

“Het was onze winkelverantwoordelijke die met het idee voor de dag kwam”, vertelt Proxy Delhaize-zaakvoerder Nico Kesteloot. “We hebben toen contact opgenomen met Tom van Dierendonck, en na het proeven waren we zeker. We zullen nu een volledige koeling hebben voor het vlees van Dierendonck, met vers vlees, charcuterie en bereide traiteurgerechten, een ruim aanbod voor de echte vleesliefhebber.”

Genieters

“Daarnaast blijft ons huidige aanbod van vlees natuurlijk bestaan. Bij Delhaize heb je echt wel het juiste publiek voor een lekker stuk vlees. Onze klanten zijn genieters. Ik ben er zeker van dat we klanten uit de hele Brugse regio zullen aantrekken, want we hebben een echte exclusiviteit gekregen. Je zult het vlees van Dierendonck dus niet even verder in een grotere supermarkt vinden. Daar zijn we best trots op.”

“Sowieso willen we in onze winkel steeds meer specialiteiten aanbieden. Zo hebben we nu ook het kruidengamma van Smaakt. Met zulke uitzonderlijke producten kunnen wij het verschil maken”, besluit Nico Kesteloot.

(SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.