Delrue Rent levert honderd bestelwagens aan Bpost

Johan Delrue aan een van de bestelwagens.© GV
Johan Delrue aan een van de bestelwagens.© GV
Redactie KW

Een drietal weken geleden raakte bekend dat door de recordvolumes aan pakjes die Bpost moest verwerken, de pakjes tijdelijk niet meer allemaal aan huis konden geleverd worden. Bpost kondigde toen aan dat een deel van de klanten zelf zijn pakjes in een ophaalpunt zou moeten oppikken.

Er kwam toen heel wat protest van de handelsfederatie Comeos die in de verf zette dat e-commerce voor veel handelaars de enige wijze was om een klein deel van hun omzet nog te kunnen realiseren en riepen de regering op om in te grijpen. Ondertussen werkte Bpost aan een oplossing, waarvan Delrue Rent uit Anzegem een onderdeel vormt via de verhuur van honderd bestelwagens.

Drie maanden

“Door de groeiende e-commerce-activiteiten en de drukke eindejaarsperiode heeft Bpost sinds een aantal weken de handen meer dan vol”, zegt ondernemer Johan Delrue. “Ik ben dan ook blij dat we ons steentje kunnen bijdragen in de organisatie. We leverden honderd nieuwe bestelwagens voor een samenwerking van drie maanden, die startte in november en loopt tot eind januari in onze regio. We zijn Bpost dan ook dankbaar voor deze unieke kans tot samenwerken en hopen dat de pakjes tijdig bij de mensen thuis geraken.”

(GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.