https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Brugs restaurant wil met ‘Wall of Fame’ van trouwe klanten voortbestaan garanderen

Dave Ruysschaert van Hashtag Food. © Davy Coghe
Thomas Rosseel
Thomas Rosseel Journalist

Het Brugse restaurant Hashtag Food doet een opvallende oproep in een poging zijn voortbestaan te verzekeren. De zaakvoerders willen hun pand – dat onlangs te huur werd gezet door de eigenaars – zelf kopen, maar ze hebben daarvoor onvoldoende middelen. Daarom roepen ze de hulp in van hun trouwe gasten. Die kunnen letterlijk een stukje van het restaurant kopen.

“We need a little help!”, klinkt het op de Facebookpagina van restaurant Hashtag Food langs de Scheepsdalelaan. “Zoals jullie al dan niet weten, staat het gebouw dat we huren te koop. Dit nieuws kwam behoorlijk onverwacht en we kunnen bij een verkoop uit het pand worden gezet… We willen, om onszelf te beschermen, het gebouw zelf graag kopen. Maar omdat we hierop niet waren voorbereid, hebben we nog te weinig eigen middelen om dit te realiseren…”, gaat het verder.

Koop een tegel

De uitbaters roepen vervolgens de hulp in van hun trouwe klanten en volgers op sociale media. “Je kan – letterlijk – deel worden van ons restaurant, zo groot of zo klein als je zelf wilt. Door een ‘tegel’ te kopen op onze ‘Wall of Fame’, werk jij mee aan onze toekomst. Er zijn vijf verschillende mogelijkheden om een stukje muur te kopen, waar jouw foto dan komt. We geven je sowieso een plaatsje aan de muur én onze eeuwige dankbaarheid, maar in het beperkte Gold, Platinum en Diamond pakket, zitten ook extra rewards: van een driegangenlunch voor twee personen tot zelfs je hele leven lang, elke maand, een driegangenmenu voor twee met prominente vermelding in onze menukaart! Volg goed de twee stappen om deel te nemen aan onze supportactie. Help jij met ons mee door dit bericht te delen en jouw steentje(s) bij te dragen? Nu al een welgemeende dankjewel aan iedereen die ons graag helpt!”

Wil jij ook meehelpen aan het voortbestaan van Hashtag Food? De verschillende opties vind je op www.facebook.com/foodbrugge/

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.