Zucchero keert terug naar Mariastraat

Dries Cnockaert en Sofie Keerman.© (Foto Davy Coghe)
Dries Cnockaert en Sofie Keerman.© (Foto Davy Coghe)
Redactie KW

De bekende confiserie Zucchero – vermaard voor snoepgoed op maat voor verjaardagen en communies – verhuisde onlangs van haar vaste stek aan Onze-Lieve-Vrouwekerkhof-Zuid naar de Mariastraat 14.

“Aan het O.L.V.-kerkhof hadden we nogal zwaar te lijden onder de wegenwerken, die nog een hele poos zullen duren. Daarom beslisten we te verhuizen naar de Mariastraat 14”, vertelt Sofie Keerman, die de zaak in 2005 opstartte samen met haar man Dries Cnockaert. “We zijn destijds trouwens gestart in de Mariastraat maar dan in het huisnummer 18. De verhuis naar Mariastraat 14 is echter een tijdelijke operatie want het is onze bedoeling om tegen Pasen volgend jaar onze vaste intrek te nemen in onze eigendom ernaast, Mariastraat 12.”

“Daar zullen we eerst grondige verbouwingswerken moeten uitvoeren. Dus ja, we blijven nog altijd rondom de Onze-Lieve-Vrouwekerk actief. (lacht) Ook op de nieuwe locatie kunnen onze klanten terecht voor hetgeen waarvoor we al zo lang bekend zijn: ons in eigen huis bereid snoepgoed. En dat maken we met plezier nog steeds gepersonaliseerd voor de klant. Ook belangrijk: de bezoekers kunnen de snoepmakers nog steeds aan het werk zien.” (PDV)

Info: www.snoepopmaat.be en www.facebook.com/zuccherobrugge

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.