Vier finalisten voor West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2023 zijn bekend

Een professionele jury zal op donderdagavond 30 maart in Kortrijk Xpo de winnaar bekendmaken. © JCI
Phebe Somers

Tineke Serru (Extrapower), Caroline Vercauteren (Bonmush), Jonathan Goderis (Keypoint) en Maxim Lambert (Petit Baron) zijn nog in de running om de titel West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2023 binnen te halen. Ze werden woensdagavond voorgesteld door de organisatie van de awarduitruiking.

Na een eerste selectie haalden vier kandidaten de grote finale: Tineke Serru (Extrapower), Caroline Vercauteren (Bonmush), Jonathan Goderis (Keypoint) en Maxim Lambert (Petit Baron).

  • Extrapower (Brugge) is een energiebedrijf dat gespecialiseerd is in de engineering en de bouw van op maat gemaakte fotovoltaïsche systemen.
  • Bonmush (Ieper) is het paradijs voor elke veggie lover en biedt vegetarische producten aan op basis van oesterzwam.
  • Keypoint (Gistel) maakt het leven makkelijker voor syndici, vakmannen en particulieren en creëerde een digitale assistent die voor efficiëntie zorgt in gebouw -en vastgoedbeheer.
  • Petit Baron (Nieuwpoort), een industriële bakkerij, maakt ambachtelijke wafels en pannenkoeken die verkrijgbaar zijn in de grootwarenhuizen.

Een professionele jury zal op donderdagavond 30 maart in Kortrijk Xpo de winnaar bekendmaken. Deze jonge vrouw of man zal Steven Callens van Sunday opvolgen. De award gaat naar het individu die de vier basispijlers van JCI het meeste uitdraagt: individu, gemeenschap, internationalisme en business.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier