Vermo Carports ontvangt het HIB-label

Tijdens het opendeurweekend van 16 en 17 maart kan je in de nieuwe showroom van Vermo Carports heel wat inspiratie opdoen. (foto CB)
Redactie KW

Vermo Carports uit Menen kreeg recent het UNIZO-authenticiteitslabel Handmade In Belgium (HIB) toegekend. Zaakvoerders Kevin en Kim Vermont mogen zich voortaan ambachtelijke ambassadeurs noemen.

“De toekenning van het label betekent een erkenning voor ons vakmanschap”, zegt Kevin Vermont. Vermo Carports in de Industrielaan 105 produceert en installeert aluminium overdekkingen. Daarbij zijn kwaliteit, vakmanschap en klantenservice waarden die het bedrijf hoog in het vaandel voert. Sinds dit jaar beschikt de vestiging in Menen over een gloednieuwe toonzaal. Tijdens het opendeurweekend van 16 en 17 maart kan je er alvast heel wat nieuwe ideeën opdoen. “Klanten kunnen bij ons terecht voor aluminium carports, terrasoverkappingen, outdoor living-totaalprojecten, luifels…”, zegt zaakvoerder Kevin Vermont. “Elk van onze projecten is uniek. Want een carport is meer dan een paar palen en een dak. Het is maatwerk gemaakt volgens de wensen van de klant. Alles is mogelijk: een basis carport, maar ook een carport met alles erop en eraan, zoals een geïntegreerde bergruimte, hekwerk of een sectionale poort, led-verlichting… Hetzelfde met een poolhouse: kies je voor een standaard overkapping of voor een lamellendak…?”

Totaalaannemer

“We tekenen elke constructie volledig op maat uit. We starten altijd van onbewerkt aluminium, dat we in ons modern machinepark bewerken tot passende profielen. Aluminium heeft het voordeel dat het een erg kwalitatief en duurzaam materiaal is. Bovendien kan het gepoederlakt worden in om het even welke kleur naar keuze. We doen alles in eigen beheer. Van A tot Z produceren en plaatsen we alles zelf. Men kan ook op ons een beroep doen als totaalaannemer: we plaatsen immers ook funderingen en afvoerbuizen of we leggen het terras aan.” Het resultaat is een staaltje vakmanschap, een 100 procent Belgisch product, afgeleverd door een ervaren team. “Het is een bewuste keuze om onze eigen weg te gaan en zo een eigen merknaam uit te bouwen. We willen niet afhankelijk zijn van derden en we willen dat onze klanten altijd een aanspreekpunt hebben”, aldus Kevin Vermont. (CB)

Meer informatie vind je op www.vermocarports.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier