Sunny Looks, het eerste kapsazon van Vlaanderen, opent in Kortrijk

© (Foto GF)
Redactie KW

Kortrijk heeft alweer een primeur: een ‘kapsazon’. Het idee voor een buiten-kapsalon komt van de zussen Charlotte en Delphine die hiermee letterlijk voor een frisse wind zorgen in kapsalon Lucky Looks van papa Piet Van De Meulebroeke.

Vakmanschap. Kwaliteit. Hygiëne. En efficiëntie. Al meer dan 30 jaar zijn dat de vaste waarden van kapper Piet Van De Meulebroeke. Wellicht verklaart dit het grote aantal trouwe klanten. Bij Piet en zijn team kom je niet voor de nieuwste hypes of de duurste verzorgingsproducten. Het is dan ook ietwat verrassend dat Lucky Looks met deze innovatieve primeur komt aandraven.

Piet: “Het zijn mijn dochters die met het idee kwamen. We hebben hier een leuk terras. Er zijn steeds meer zonnige dagen. En ook al investeerde ik in een zeer goede ventilatie binnenin ons kapsalon, de buitenlucht blijft natuurlijk nog steeds de meest zuivere lucht.”

Het kapsazon kreeg de naam ‘Sunny Looks’ en biedt plaats aan een zestal klanten.

Charlotte: “Ook voor ons is het heerlijk om bij mooi weer in het zonnetje te mogen werken. Er mag natuurlijk niet te veel wind zijn, want dan wordt het brushen wat moeilijker (lacht…). Zoals de naam Lucky Looks doet vermoeden, willen wij vooral dat onze klanten bij ons een ontspannend en deugddoend moment beleven. We hebben graag dat ze mooi én ‘lucky’ naar huis gaan. Bij mooi weer draagt ons kapsazon daar nu dus toe bij.”

Delphine: “Het voelt bijzonder goed om onder de vleugels van papa te kunnen werken en zijn levenswerk verder te zetten. Maar het is ook wel leuk te zien dat er een nieuwe generatie klanten de weg naar ons kapsalon vindt. En dat we hen nu letterlijk in het zonnetje kunnen zetten, is gewoon heerlijk!”

Lucky Looks bevindt zich in de Oudenaardsesteenweg 64 in Kortrijk en blijft de hele vakantie open. Meer info en sfeerbeelden vind je ook op de gloednieuwe website: www.luckylooks.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier