Stadsbader Group Harelbeke opent gloednieuwe bouwafdeling en staalproductiesite in Malle

De nieuwe staalproductiesite van Stadsbader Group Harelbeke in Malle is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. © GF
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Vandaag 12 maart opent in Malle de nieuwe staalproductiesite van Stadsbader Group Harelbeke: een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de multidisciplinaire bouwgroep.

Stadsbader Group is voortdurend op zoek naar opportuniteiten om haar activiteiten- en dienstenaanbod te verruimen en te optimaliseren. De opstart van de nieuwe staalproductiesite in Malle past perfect in dit plaatje. Met een productiecapaciteit van meer dan 10.000 ton staal per jaar zal Stadsbader er staalconstructies met een CE-certificaat tot en met executieklasse 4 realiseren, de hoogst mogelijke uitvoeringsklasse.

De productie- en conserveringshal van 14.500 m² biedt plaats aan een uitgebreid en modern machinepark, dat stoelt op de allernieuwste productietechnieken en technologieën. Stadsbader deed een beroep op een deskundig kernteam met meer dan twintig jaar ervaring in de sector voor de operationele leiding van de nieuwe afdeling. “Met de opstart van de nieuwe staalproductiesite zetten we opnieuw een belangrijke stap richting toekomst, met snelheid en verticale integratie als essentiële speerpunten binnen onze dienstverlening. Nu we ook staalprojecten in eigen beheer kunnen uitvoeren bestendigen we onze sterke reputatie als innovatieve en vooruitstrevende bouwpartner”, duidt Dominique Valcke, CEO Stadsbader Group.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier