Nikita Blomme laat iedereen er schitterend uitzien bij Bellezza in Gistel

Nikita Blomme in haar nieuw schoonheidsinstituut Bellezza by Nikita. © PM
Redactie KW

In de Moerestraat 9 zwierde Nikita Blomme (27) de deuren van haar eigen schoonheidssalon open: Bellezza, Italiaans voor schoonheid. Nagelverzorging, pedicure, wax, gelaatsverzorging en lichaamsmassage. Dat zijn de vijf ontspannende behandelingen die Nikita haar klanten biedt. “Een allround schoonheidssalon”, omschrijf ze bondig.

“Al van mijn 18 jaar ben ik al actief. Ik begon thuis, bij mijn ouders, in de Roksemse Oudebrugseweg. Samen met mijn vriend heb ik onze woning verbouwd en het gezellige salon in de garage ingericht. Nu kan ik écht professioneel mijn carrière voortzetten. Ik heb mijn vast klantenbestand dat veel voor nagels en pedicure komt. Ik kies vooral voor de Gelish-producten en -methode.”

Spannend

Leuk detail: Hanne Willems opende toevallig op hetzelfde moment haar kapsalon Nuance. “We hebben mekaar al gezegd dat we mensen naar elkaar zouden doorsturen”, knipoogt Nikita.

“Voor mij is de opening alvast een spannend iets. Ook al werk ik deeltijds bij het Wit-Gele Kruis, toch gaat het om een aanzienlijke investering en wil ik zoveel mogelijk mensen mooi en gelukkig maken.”

(TVA)

Een afspraak is mogelijk op 0468 24 66 93 of via de Instagram-pagina Bellezza_Nikita.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier