Lucien Plovie uit Wingene wint 500 euro aan waardebonnen met eindejaarsactie

© gf
Nele Sabbe
Nele Sabbe Medewerker KW

In de maand december van vorig jaar vond er een grote eindejaarsactie plaats waaraan tal van Wingense handelaars deelnamen. Meer dan 3.000 volle stempelkaarten werden er ingediend en uit de wedstrijdbus kwamen 285 winnaars.

De eindejaarsactie kende zijn tweede editie en werd georganiseerd door Unizo en de gemeente Wingene. In totaal engageerden zich 67 handelaars om deel te nemen aan het initiatief. Zij zorgden voor een mooi gevulde prijzenpot.

“We kunnen opnieuw spreken van een succes”, vertelt voorzitster Nathalie Bauwens van Unizo Wingene-Zwevezele heel tevreden. “We kregen 3.697 volle stempelkaarten en daaruit werden er 285 winnaars getrokken.”

“Als eerste hoofdwinnaar kwam Lucien Plovie uit de bus en hij wint 500 euro aan waardebonnen. Ook Huguette Somers en Marina Calis konden een hoofdprijs in de wacht slepen en zij winnen respectievelijk 250 euro en 100 euro aan waardebonnen. De overige winnaars ontvangen elk een bon ter waarde van 25 euro aangeboden door één van de deelnemende handelaars en de gemeente.”

Schepen van Lokale Economie Ann Mesure vult aan: “Het belang van lokale handelaars voor een bruisende gemeente als Wingene kan niet worden onderschat. We appreciëren hun dagdagelijkse inzet voor hun klanten en product enorm. Als waardering en als duwtje in de rug na een moeilijke coronaperiode organiseerden wij samen met Unzio vol plezier deze tweede eindejaarsactie.”

(NS)

Een overzicht van de winnaars is terug te vinden op www.wingene.be/eindejaarsactie-winnaars.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier