Jolo-rent verhuurt feestmateriaal: “We willen elk type feest op poten kunnen zetten”

Jonas Leterme (36) en Stephanie Dekeirel (40) zijn bekende gezichten in de regio. © CLL
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

Een feestje, maar het ontbreekt je aan enkele tafels? Of wil je meteen stevig uitpakken met een springkasteel en een eigen foodbar? Dankzij het net geopende Jolo-rent zijn alle denkbare scenario’s slechts een telefoontje verwijderd. “Van tenten tot catering: we hebben alles in huis.”

De start van Jolo-rent, gelegen langs de drukke Kortrijkstraat, was er eentje die in de sterren stond geschreven. “We hebben beiden geen zittend gat en werden al met de regelmaat van de klok gevraagd om feestjes te gaan verzorgen.” Jonas Leterme (36) en Stephanie Dekeirel (40) zijn bekende gezichten in de regio. Zij als thuisverpleegster, hij als gerant van de razend populaire slagerij Kleine Bassin. “Het is dan ook zo beginnen groeien. Mensen zijn tevreden over onze, vaak erg copieuze vleesschotels en van het één kwam het ander. We kregen de vraag of we niet links en rechts ook de rest van het feestgebeuren voor onze rekening wilden nemen. Zo zijn we van start gegaan met Jolo-rent.”

Totaalbeleving

Meer nog dan alleen maar tafels en stoelen, wil het koppel een totaalbeleving aanbieden. “Het populaire springkasteel zit natuurlijk in ons gamma, maar ook zaken zoals een popcornmachine zijn bij ons te huren. Iets waar we dan weer bijzonder trots op zijn, is onze mobiele bar. Een compleet uitgeruste bar, die we in de tent of bij je thuis komen installeren. Het geeft mensen een soort foodtruckgevoel, zonder de grote afmetingen van diezelfde truck. Omdat mensen het zelf kunnen bedienen, blijft het ook erg familiaal. Het is een topper in ons gamma, waardoor we nu al uitkijken naar een gelijkaardig toestel maar dan met een plancha of een barbecue. We gaan er prat op dat we eender welk type feest op poten kunnen zetten: van een kleine communie tot een groot bedrijfsfeest.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier