Helena opent House of Bella, waar schoonheid centraal staat

Helena Degroote. (foto Nele)
Helena Degroote. (foto Nele)
Redactie KW

House of Bella is een plek waar schoonheid centraal staat. Helena Degroote (20) is de mooie dame achter het schoonheidssalon. Daarnaast verkoopt ze ook dameskleding en accessoires.

“De passie rond mode en schoonheid heb ik meegekregen van mijn mama”, vertelt Helena. “Mijn mama Heidi Dupon was vroeger uitbaatster van de nagel- en wimperstudio onder de naam ‘Pronails Premium Salon’. Mijn papa, Paul Degroote, heeft eerder het ondernemen in zich. Hij is eigenaar van Degroote Trucks & Trailers. Ik studeerde Handel om eventueel mee te helpen in de zaak van mijn papa. Ik besliste er uiteindelijk anders over. Ik wilde van mijn passie mijn beroep maken en volgde in de voetsporen van mijn mama. Na mijn studies volgde ik alle nodige extra opleidingen om House of Bella te kunnen opstarten”, aldus een gedreven Helena.

“Ik ontwierp een instituut waar schoonheid centraal staat. Ik doe aan gezichtsverzorging, ik ben een make-upartiest en ik verzorg nagels en wimpers. Naast de verzorging verkoop ik ook dameskleding en de bijhorende accessoires. House of Bella straalt dan ook gezelligheid uit. Wie binnenwandelt, voelt onmiddellijk een oase van rust. Zo wordt de klant even uit de drukte van het dagelijkse leven gehaald.”

Webshop komt er

“Ik merkte ook dat de interesse voor schoonheidssalons toeneemt. Momenteel ben ik druk in de weer om mijn eigen webshop te ontwikkelen. Op de webshop zal ik al mijn spullen te koop aanbieden. Misschien hoort daar in de toekomst ook mannenkleding bij. Ook voor de verzorging in mijn instituut heb ik plannen. Zo wil ik haarextensions aanbieden aan klanten die dit wensen. Spelen met haar en de klant naar buiten laten wandelen met een mooi en vol kapsel is heel leuk om te doen en te ervaren. Je ziet dat ik boordevol toekomstplannen zit”, besluit Helena tevreden. (NS)

House of Bella is te vinden langs de Wingenesteenweg 12 in Zwevezele. De shop is open van woensdag tot vrijdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. Op zaterdag is dit van 10 tot 14 uur. Verzorgende behandelingen zijn enkel op afspraak. Een afspraak maken kan via 0478 09 06 07.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier