Eviva opent eerste Belgische winkel in de Ooststraat in Roeselare

Eviva opent haar eerste winkel in ons land. Op de foto verantwoordelijke Pauline Delfosse. (foto Stefaan Beel) © STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Redactie KW

Shoppingstad Roeselare kreeg er deze week een nieuwe troef bij: de dameswinkel Eviva opent haar eerste vestiging in België.

“We willen inspelen op de stijgende vraag naar een modieuze en betaalbare damescollectie voor vrouwen met een maatje meer”, aldus projectverantwoordelijke Pauline Delfosse.

Deze week opende Eviva haar eerste winkel in ons land. “We waren sowieso op zoek naar een goede locatie in West-Vlaanderen, vooral omdat de roots van ons familiebedrijf hier liggen en we deze regio dus goed kennen”, zegt projectverantwoordelijke Pauline Delfosse (27). “Roeselare, meer bepaald de Ooststraat, leek ons dé perfecte locatie als modestad.”

Het gloednieuwe winkelconcept wil inspelen op de stijgende vraag naar een modieuze en betaalbare damescollectie voor vrouwen met een maatje meer (44-54). Bovendien zal in de winkel een duidelijke boetiekstijl te vinden zijn: naast kledij zullen ook andere zaken verkocht worden zoals kaarsen, vazen en keramieken borden.

Week van de mode

De winkel is gelegen in de Ooststraat 70. De opening past trouwens perfect in de Week van de Belgische mode, die lokale troeven en Belgische merken in de kijker zet.

Ondertussen worden al plannen gemaakt om begin volgend jaar een tweede Eviva te openen in een andere stad in West-Vlaanderen.

Eviva zal ook exclusief verkrijgbaar zijn in alle winkels van Bel&Bo.

(SM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier