Eline De Munck opent zaterdag in Brugge haar zesde vestiging van Odette Lunettes

Klaar om open te gaan: Odette Lunettes in de Zuidzandstraat. © Davy Coghe Davy Coghe
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Op zaterdag 30 maart opent het bekende brillenmerk Odette Lunettes een winkel in de Zuidzandstraat 52. Het brillenmerk werd in 2015 opgericht door zangers en tv- en radiopersoonlijkheid Eline De Munck. Brugge is de zesde vestiging.

Eline De Munck, die ook het gezicht is van het merk, was vóór de oprichting van haar bedrijf actief als actrice, zangeres en presentatrice. Ze verwierf vooral bekendheid door haar rol als Nathalie Mutsaerts in de telenovelle LouisLouise en speelde ook de rol van Amber in de soap Thuis. De Munck was ook te zien in een aantal theaterstukken en films en presenteerde op de (voormalige) zenders Jim, VT4 en VTM. Ze is ook muzikaal actief en behaalde in 2008 de derde plaats in het programma Steracteur Sterartiest. In 2009 startte ze haar muzikaal project Elektra en later bracht ze ook onder de naam ‘Eline’ nog enkele nummers uit.

Twintig landen

Maar de voorbije jaren gooit Eline De Munck dus vooral hoge ogen als onderneemster. Met haar modieuze brillenmerk Odette Lunettes, dat ze oprichtte samen met Bob Geraets, die ook als tv-regisseur actief is, is ze al in meer dan twintig landen aanwezig, met een duizendtal verdelers. Maar Odette Lunettes beschikt ook over eigen verkooppunten. De eerste winkel werd geopend in Antwerpen. Die vestiging doet ook dienst als zogenaamde ‘flagship store’. Daarna kwamen er winkels in Gent, Knokke (tijdens het zomerseizoen), Maasmechelen Village en Hasselt. En vanaf zaterdag beschikt ook Brugge dus over een Odette Lunettes winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier