DUCAJU start bouwnieuw bedrijvencomplex

Het bedrijventerrein Haandeput in Meulebeke krijgt zijn complete invulling met het bedrijf Ducaju dat gestart is met de grondwerken voor een totaal nieuw bedrijvencomplex.

Het meer dan 2 hectare groot perceel wordt de stek voor DUCAJU.© (Foto LB)
Het meer dan 2 hectare groot perceel wordt de stek voor DUCAJU.© (Foto LB)

Financieel directeur Geert Casselman: “De oppervlakte die we nu zullen bebouwen bedraagt 9.000m2, daarnaast zal er nog zo’n 8.000m2 ruimte zijn om vrachtwagens te laden en te lossen en voor de nodige parkeerruimte voor onze werknemers. Het gebouw zelf zal twee verdiepingen tellen en er komt ook een torengebouw als opslagruimte. Mocht blijken dat we nog meer ruimte van doen hebben dan kunnen we nog beschikken over zo’n 7.000m2 aansluitend terrein waar we nu een optie op genomen hebben.

Bedoeling is dat de grond- en funderingswerken 2 maanden in beslag zullen nemen zodat we dan hierop aansluitend de ruwbouw kunnen plaatsen. We hopen dat deze beëindigd zal zijn bij aanvang van het bouwverlof. Het tweede jaargedeelte zal in beslag genomen worden met het inrichten van het gebouwencomplex en de verhuis vanuit de Nijverheidsstraat naar de Haandeput.

Begin 2022 zouden we dan onze nieuwe site in gebruik kunnen nemen. We duimen hiervoor.”

(LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.