‘Deerlijk Barbershop’ knipt heren en kinderen: “Iedereen is hier welkom voor een klassieke of meer moderne snit”

Majd Alhaj van Deerlijk Barbershop neemt voor de foto broer Saad onder handen. “Iedereen is hier welkom voor een klassieke of meer moderne snit.” © DRD
Rik Devos
Rik Devos Medewerker KW

Sinds begin mei vind je in de Schoolstraat de nieuwe zaak Deerlijk Barbershop. Majd Alhaj zorgt er voor een passende snit bij heren en kinderen.

Majd Alhaj (26) heeft zijn roots in Syrië. “Ik ben ook geboren in het Aziatische land waar jammer genoeg al vele jaren een verschrikkelijke burgeroorlog woedt, maar ik woon ondertussen al ruim acht jaar in België”, verduidelijkt Majd. “Ik woon in Wondelgem, een deelgemeente van Gent. Ik heb lange tijd in een kapperssalon in Gent gewerkt, maar het was altijd mijn grote droom om een zelfstandige zaak te kunnen runnen. Ik ben eerst op zoek gegaan in de brede regio Gent. Al snel werd duidelijk dat er daar eigenlijk een overvloed aan kapperszaken is. Vandaar dat ik ben beginnen uitkijken naar een andere streek. Niet langer Oost-, maar West-Vlaanderen. Harelbeke lag een tijdje in de balans, maar uiteindelijk is het Deerlijk geworden. Zeker toen ik tijdens een rondrit merkte dat dit mooie pand in de Schoolstraat (waar vroeger het vastgoedkantoor Immo Massimo Deknudt was gevestigd, drd) te huur stond.”

Zichtbaarheid

De nodige paperassen werden in orde gebracht en de ombouw tot kapperszaak kon beginnen. De nieuwe zaak die Deerlijk Barbershop werd gedoopt, is heel fraai ingericht en straalt klasse uit. “We hebben kosten noch moeite gespaard om er een pareltje van te maken”, gaat Majd verder. “En ja, we zijn fier op het uiteindelijke resultaat. De eerste reacties van de klanten over het nieuwe kapsalon zijn unaniem lovend. We kunnen hen hier in ideale omstandigheden ontvangen en zijn er helemaal klaar voor… We zijn ideaal gelegen in de Schoolstraat in het centrum van de gemeente. Een toplocatie qua visibiliteit. Geen problemen om de wagen achter te laten, want parkeren kan op wandelafstand. Ik richt mij tot heren en kinderen. Iedereen is hier welkom voor een klassieke of meer moderne snit. Ook voor gladscheren, trimmen van baarden of bijwerken van lange baarden zit men hier goed.”

Zonder afspraak

“Ik werk zonder afspraak. Ik ben elke dag (uitgezonderd maandag) open van 10 tot 19 uur. Ook op zondag kan men hier terecht van 10 tot 16 uur.”

Info: Deerlijk Barbershop, Schoolstraat 28, Deerlijk. Telefoon: 0493 33 84 70, e-mail: deerlijkbarbershop@gmail.com.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier