Consultancy- en technologiebedrijf Norriq opent kantoor in Waregem

Consultancy- en technologiebedrijf Norriq opent een nieuw kantoor in het Waterfront-gebouw in Waregem.© Pieterjan Neirynck
Consultancy- en technologiebedrijf Norriq opent een nieuw kantoor in het Waterfront-gebouw in Waregem.© Pieterjan Neirynck
Redactie KW

Het bedrijf Norriq, met vestigingen in Tremelo en Lummen, opent een nieuw kantoor op de hoek van de Meersstraat en de Zuiderlaan in Waregem. “Waregem heeft volgens ons de meest strategische ligging om het ondernemend KMO-landschap in deze regio te bedienen”, vertelt algemeen directeur Jurgen Broos.

Norriq, het consultancy- en technologiebedrijf dat nauw samenwerkt met de Amerikaanse softwaregigant Microsoft, is expert in software voor ondernemingen. Momenteel beschikt het bedrijf over vestigingen in Tremelo (Vlaams-Brabant) en Lummen (Limburg).

Perfecte uitvalsbasis

Een derde kantoor in West-Vlaanderen stond al even op de planning, stelt algemeen directeur Jurgen Broos. “We bedienen al meer dan 20 jaar klanten op de Belgische markt, vooral in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Ook in West- en Oost-Vlaanderen zijn we goed aanwezig en Waregem is voor ons de perfecte uitvalsbasis”, zegt hij.

Medewerkers kunnen dichter bij huis aan de slag en daarmee hebben we een stapje voor op de concurrentie

De keuze viel specifiek op het nieuwe Waterfront-gebouw, vanwege de nabijheid van het stadscentrum, de autosnelweg E17 en het openbaar vervoer. Eind januari werd de vestiging officieel geopend, maar dit enkel voor werknemers die niet kunnen thuiswerken. Een officiële opening staat gepland voor zodra dat kan en mag.

Aanwerven van talent

“Het nieuwe kantoor geeft ons wel de opportuniteit voor het aanwerven van talent. Medewerkers kunnen dichter bij huis aan de slag en daarmee hebben we een stapje voor op de concurrentie”, klinkt het zelfverzekerd. (PNW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.