Adrem Keukens komt naar Sint-Jozef

“Concurrenten hebben vlakbij een vestiging maar dat schrikt ons niet af”, zegt zaakvoerder Michiel Steenbeke.© DC
“Concurrenten hebben vlakbij een vestiging maar dat schrikt ons niet af”, zegt zaakvoerder Michiel Steenbeke.© DC
Redactie KW

In het ruime handelspand in Sint-Jozef waar jarenlang schoenen St. Gillis gehuisvest was, opent in september een vestiging van Adrem Keukens de deuren. “Concurrenten Dovy en Grando hebben vlakbij een vestiging maar dat schrikt ons niet af”, zegt zaakvoerder Michiel Steenbeke.

Wie zijn zinnen gezet heeft op een nieuwe keuken heeft in Brugge behoorlijk wat keuze. Langs de Maalse Steenweg hebben meerdere ketens een vestiging en ook langs de Sint-Pieterskaai zijn twee grote spelers aanwezig. En vanaf september wordt het aanbod – of de keuzestress? – nog wat groter wat aan de Krommeweg in Sint-Jozef, in het handelspand naast het Chinees restaurant waar jarenlang schoenen St. Gillis gevestigd was, komt de zevende vestiging van Adrem Keukens, de keukenspeciaalzaak met hoofdzetel in Eeklo.

Concurrenten vlakbij

“Concurrenten als Dovy en Grando keukens zijn hier inderdaad vlakbij gevestigd, op maar enkele honderden meters wellicht, maar dat schrikt ons niet af”, zegt zaakvoerder Michiel Steenbeke (50) uit Eeklo. De man stapte twaalf jaar geleden in de keukenbranche met een eerste vestiging in zijn hometown Eeklo. Maar daar bleef het niet bij want al snel volgden vestigingen in Deinze, Wetteren en Zelzate.

Met winkels in Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant) en Bornem (Antwerpen) verliet Michiel Steenbeke de Oost-Vlaamse gouw. “Gezien we steeds meer aanvragen kregen vanuit de kust en regio Oostende vonden we het belangrijk om ook in West-Vlaanderen aanwezig te zijn. En waar ben je dan beter dan in provinciehoofdstad Brugge?”, stelt de enthousiaste ondernemer.

Geen onderaannemers

“Ons atelier is dus in Eeklo gevestigd en Eeklo-Brugge is een vlotte verbinding. We stonden enige tijd op een pand langs de Maalse Steenweg maar dat bleek dan toch wel te duur. Deze locatie is perfect. Natuurlijk is er nog wel wat werk aan; het pand moet volledig gestript en heringericht worden. In september zouden we moeten kunnen openen. Onze troeven? Natuurlijk bieden we heel degelijke keukens aan maar we onderscheiden ons zeker doordat we enkel met eigen mensen werken voor de installatie van de keuken; bij ons geen onderaannemers dus we staan rechtstreeks garant voor een perfecte plaatsing.” (PDV)

Info: www.adremkeukens.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier