Deze vier hotties uit onze provincie kunnen nog de nieuwe Coca-Cola Light Man worden

Laurens Messelier (Aartrijke), Matthias Vandenbulcke (Izegem), Gil Callens (Roeselare) en Dries Strumane (Langemark), dat zijn de vier hete West-Vlaamse ijzers in het vuur voor de verkiezing van de nieuwe ‘posterboy’ van Coca-Cola Light


De voorbije weken kon de volledige mannelijke wereldbevolking – dus ook de minder opvallende stervelingen – zich kandidaat stellen om de nieuwe Coca-Cola Light Man te worden. Vlaanderen hééft met Laurent ‘Guga Baul’ Bailleul al zo’n exemplaar – corrigeer ons, dames, als u het niet met ons eens bent na het zien van die nu al legendarische aflevering van Tegen De Sterren Op – maar ook deze vier West-Vlamingen schopten het tot de laatste twintig. In tegenstelling tot Baul trouwens, die wellicht niet eens zijn kansje ging.

Op naar de duels

Twintig kandidaten zullen het vanaf 23 juni tegen elkaar opnemen in dagelijkse duels. Aan het einde van elke dueldag (24 uur) wint de kandidaat met de meeste stemmen zijn plaats in de finale. De namen van de duellerende kandidaten zullen telkens vijf dagen vooraf worden bekendgemaakt, zodat iedereen zich goed kan voorbereiden. De namen van de eerste twee dueldagen zijn intussen bekend, maar daar zitten nog gene van ‘onze jongens’ tussen.

Ze kunnen dus nog even hun wasbordje verder aftrainen en hun trimmer op stand 2 laten staan. De dames kunnen er in afwachting alvast hun blik op werpen. Of ze kunnen stemmen via deze site.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.