Ticketverkoop voor heropstart Izegems cultuurhuis loopt vlot

© gf
© gf
Redactie KW

De voorverkoopdag voor de najaarsvoorstellingen van het Izegemse cultuurhuis De Leest toont duidelijk aan dat er cultuurhonger is bij het publiek. “De mensen hebben even moeten wachten op versoepelingen, maar er is goesting in het gloednieuwe cultuurseizoen”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA).

De voorverkoopdag voor het najaarsprogramma, normaal half mei, werd vandaag opnieuw online georganiseerd. “Bijna 250 individuele kopers kochten deze voormiddag voor ongeveer 18.000 euro aan tickets. Een zeer goed resultaat als je weet dat drie vierde van de voorstellingen al vorig jaar in verkoop ging”, verduidelijkt schepen Himpe. “Het uitgebreide najaarsprogramma is wel een samenstelling van uitgestelde en nieuwe voorstellingen en die strategie wordt gesmaakt.”

“Er is duidelijk cultuurhonger bij het publiek”

“De online verkoop loopt ook steeds vlotter. Er was telefonische assistentie voor enkele tientallen mensen zodat de reservatie van hun tickets in goede banen kon geleid worden”, zegt cultuurconsulent Geerwin Vandekerckhove. “Door de mix van uitgestelde en nieuwe voorstellingen was er ook ruime keuze en bij de uitgestelde voorstellingen zijn er ook nog tickets ter beschikking.”

“Al gekochte tickets blijven uiteraard geldig en in september krijgt iedereen ook een handige individuele update. Bij de verkoop zijn de voorstellingen van onder andere Jens Dendoncker, Bart Van Loo, Studio Guga en Wannes Cappelle zeer gegeerd.”

Vanaf maandag 21 juni om 9 uur kan iedereen niet enkel online, maar ook telefonisch op het nummer 051 33 76 10 of via mail ( info@deleest.be ) tickets reserveren.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.