Toneelkring Altoos Doende weer op de planken

De cast is er klaar voor. (gf)
Redactie KW

Het is weer tijd voor een boeiende theatervoorstelling in Leffinge, gebracht door Toneelkring Altoos Doende. Dit keer brengen ze ‘Augustus ergens op de vlakte’ onder de deskundige regie van Jeremie De Craecker.

‘Augustus ergens op de vlakte’ speelt zich af in de warme maand augustus, ergens op de uitgestrekte vlaktes van hedendaags Oklahoma. Het verhaal draait om de familie Weston, een groep intelligente en gevoelige mensen met een bijzondere gave: ze weten elkaar het leven absoluut onmogelijk te maken. Wanneer de vader van het gezin plotseling spoorloos verdwijnt, komen de familieleden samen in het ouderlijk huis. Wat volgt is een intense mix van steun bieden en elkaar kapot maken, waarbij geheimen en emoties hoog oplopen.

De Zwerver

De voorstellingen vinden plaats op donderdag 21 maart, vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart. Elke avond begint om 20 uur. Het toneel vindt plaats in zaal De Zwerver. Op de planken schitteren Ingrid Teetaert, Filip Claeys, Irene Neyrinck, Karine Declerck, Lieven Spegelaere, Sandra Devos, Maria Boydens, Kenny Dewilde, Martine Vande Wynckel, Jason Bovenistier, Peter De Goignies en Lotte Goderis. Om verzekerd te zijn van een plekje, kan je reserveren via het telefoonnummer 0495 48 05 73 of via e-mail op altoosdoende@gmail.com. Vergeet niet om het juiste bedrag ten laatste 5 dagen vooraf over te schrijven op rek. BE92 7775 9787 3623, met vermelding van je naam en de dag van de voorstelling. Kaartjes kosten 10 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de deur. (PG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier