Dansschool 5678 brengt show met 250 deelnemers

(foto Kurt) © Foto Kurt
Redactie KW

In het weekend van 4 en 5 mei organiseert Dansschool 5678 een grote show met 250 deelnemers. De show is gebaseerd op de film ‘The Greatest Showman’, waarbij benadrukt wordt dat iedereen zichzelf kan zijn. Iets wat ze bij Dansschool 5678 heel belangrijk vinden.

“250 deelnemers, van kleuters tot volwassenen”, zegt Kevin Gunst, die samen met Femke Piette zaakvoerder is van de dansschool in de Ketelbuiserstraat. “Het hele jaar hebben de dansers hard gewerkt aan deze voorstelling, en we zijn ervan overtuigd dat het een geweldig dansspektakel wordt.” De voorstelling vindt vier keer plaats, goed voor een publiek van 1.200 toeschouwers. “Iedereen van de dansschool mag deelnemen, omdat we vinden dat ze allemaal de kans moeten krijgen om op een echt podium te staan voor een groot publiek.”

Het thema van de show is The Greatest Showman. “Een film die benadrukt dat het prima is om uniek te zijn en dat je trots moet zijn op wie je bent”, vertelt Kevin. “Er is altijd een plek voor iedereen. Dat zijn waarden waar we als dansschool sterk in geloven en waar we hard aan werken, zodat iedereen die bij ons danst zichzelf kan zijn. We kijken enorm uit naar de voorstelling, en om het met de woorden van de film te zeggen: The noblest art is that of making others happy.”

“Dansschool 5678 is een vaste waarde in Lichtervelde sinds 2018. Dansstijlen van predisco, kleuterdans, preballet, kinderdans, disco (ook competitief), hiphop, breakdance, jazz, modern, clipdance, ballet, acro tot Zumba en Shake & shape fitnesslessen.We organiseren ook een jaarlijkse dansshow, zomerkampen en verjaardagsfeestjes.”

Voorstellingen

The Greatest Showman vindt plaats op zaterdag 4 mei om 13 en 17 uur en zondag 5 mei om 10 en 14 uur, in OC De Schouw, Statiestraat 113 in Lichtervelde. Een ticket kost 17 euro, te bestellen via de website www.5678.be. In de week van 13 mei organiseert Dansschool 5678 gratis proeflessen voor leden en niet-leden. (JW)

Meer info: info@5678.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier