Pop-uprestaurant op Dreambeats

Tijdens muziekfestival Dreambeats, op 12 juli plaatsvindt aan het wachtbekken in Kortemark, zal een pop-uprestaurant verrijzen.


De bedoeling van dit initiatief is om het’Diksmuide ademt culinair’ te promoten. Dit is een gemeenschappelijk project van zes Diksmuidse horecamensen dat plaatsvindt op 30 november in Diksmuide. Daarmee willen ze hun zaken promoten en werken ze nog meer dan anders met Diksmuidse producten. Deelnemers aan dat project zijn Bert Boussemaere van Het Notarishuys, Tim Saint-Germain, Bakker Bert, kok-aan-huis Pieter-Jan Rosseel, Dieter Dulst van Hof ter Molen en Pieter Clement van De Drie Ridders.

Zij zullen tijdens het muziekfestival Dreambeats op 12 juli aan het wachtbekken in Kortemark een pop-uprestaurant bemannen. Dat restaurant zal (B)Eats of Love gaan heten.

Op de line-up van Dreambeats staan Raving George, DJ Makasi, DJ Bolle, High Jacker, Nadiem Shah, Tricky & Tyler, Future Bass, DJ Nobels en Sennasound + I-Man T. Tickets kosten 18 euro. Een (B)Eats of Love-ticket kost 43 euro.

Op de foto zien we Bert Boussemaere, chef van het notarishuys (TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.