Oostendenaars stelen de show op de Paulusfeesten

Redactie KW

Woensdag werd het programma van de Paulusfeesten voorgesteld in Oostende.

Dat bulkt van het eigen Oostends talent dat van 10 tot 16 augustus te zien zal zijn op de twee pleinen. Het gaat van Radio Guga met zanger en stemmenimitator Laurent Bailleul over KVO met Marc Coucke en zijn spelersgroep tot Out Of Service met Wendy Van Wanten en Oostende Zingt. De apotheose volgt op zondagavond met Revenge 88 & Friends.

Uiteraard zijn er ook andere blikvangers geprogrammeerd zoals Them Beatles (13/8), Biezen (ex Gorki-10/8), fuif-band The Skadillaks (14/8), Leki en The Scabs (15/8) en een 20-tal beloftevolle bands. Er is ook straatanimatie voorzien, dit jaar met thema ‘Sprakeloos’, ofte levende standbeelden.

Huistekenaar van Krant van West-Vlaanderen Seamoose, in het dagelijks leven gewoon Bart Simoens, maakte het ontwerp voor de affiche. De organisatoren werken voor de decoratie met grote retrofoto’s nauw samen met fotograaf Jean-Jacques Soenen, uitbater van Galerie Studio op het Boudewijnplein. Daar wordt vanaf dit jaar geen podium meer voorzien, maar is er meer aandacht voor sfeer, gezelligheid en gastronomie.

(FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.