‘Tina’s Legacy by Bluestooth’ brengt op Labadoux onsterfelijke Tina Turner-hits

‘Tina’s Legacy by Bluestooth’ brengt op Labadoux onsterfelijke Tina Turner-hits. © gf
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Tijdens het Labadoux Festival van begin mei in Ingelmunster staat in absolute première ‘Tina’s Legacy by Bluestooth’ op de affiche. Vijf fantastische zangeressen brengen één uur lang hun versie van de vele onsterfelijke hits van Tina Turner. Ze worden begeleid door Bluestooth, een zevenkoppige band met onder andere de ex-drummer van Axelle Red en Jo Lemaire, en blazers die bij Vaya Con Dios en Johnny Logan speelden.

Stap binnen in de muzikale magie van ‘Tina’s Legacy’: een extravaganza van sprankelende zangeressen en een band die Tina Turner’s nalatenschap eer aandoet. Hun krachtige samensmelting van stemmen brengt een eigenzinnige draai aan Tina’s onsterfelijke hits. Elke zangeres gidst je door Tina’s muzikale universum, waarbij ze niet alleen de hits, maar ook de ziel en passie van Tina tot leven brengen. Tina’s Legacy schittert ook met hartstochtelijke duetten origineel gezongen met grootheden als Bryan Adams, Eros Ramazzotti, David Bowie en Robert Palmer. En ja, je voelt het al: Tina’s Legacy heeft ook een charismatische mannelijke stem in de mix. Zijn unieke klankkleur verrijkt de band met een diepe, veelzijdige sonoriteit.

Tina’s Legacy staat symbool voor een wereld waar muziek grenzen vervaagt en harten verbindt. Hun optredens zijn meer dan een eerbetoon; het zijn verhalen over kracht, diversiteit, inclusieén de betoverende kracht van muziek. Of je nu een verstokte Tina Turner-fan bent of voor het eerst kennis maakt met haar muzikale parels, Tina’s Legacy staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

De leden van Tina’s Legacy brengen een schat aan ervaring mee. Hun drummer heeft samengespeeld met Axelle Red en Jo Lemaire, terwijl de blazerssectie internationale podia heeft veroverd met Vaya Con Dios. En de toetsenist? Een creatieve geest met songs voor The Osmonds op zijn naam.

Zondag 5 mei om 17.15 uur in de concerttent na Kadril & Tavernier & voor Axelle Red. Info en tickets: www.labadoux.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier