Stoan Up Records stelt eerste nummer voor: ‘In Staden is het carnaval terug’

©JOKE COUVREUR JCR
©JOKE COUVREUR JCR
Carl Bruneel
Carl Bruneel Medewerker KW

Stoan Up Records, een gloednieuwe platenproductiemaatschappij met Westrozebeke als uitvalsbasis, stelde zijn eerste single voor. Die werd in het Stadense gemeentehuis overhandigd aan burgemeester Francesco Vanderjeugd (Open Vld) en cultuurschepen Gwendolyn Vandermeersch (Open Vld).

Stoan Up bestaat uit Peter Bervoets en Jens Haccour. Voor hun eerste nummer gingen ze een samenwerking met de Gemeentelijke Carnavalsraad Staden aan. ‘In Staden is het carnaval terug’ is een herwerkte versie van ‘Mijn opoe heeft een zadel op d’r rug’, een nummer van André van Duin uit 1985.

Stadenaar Luc Grimmonprez zorgde voor de tekst. De muzikale bewerking werd verzorgd door Hans Donners van Recover Productions uit het Nederlandse Sittard. “We hopen met deze catchy song het carnaval in Staden een boost te kunnen geven”, aldus Peter Bervoets. Het nummer kan gestreamd en gedownload worden via diverse platformen waaronder Deezer, You Tube, Spotify, TikTok, Soundcloud en iTunes.

Wie het nummer de hitlijsten wil instemmen kan dat via https://www.devlaamsesuper15.be/ “We zijn ondertussen al bezig met een tweede nummer”, weet Peter Bervoets, “We gaan hiervoor samenwerken met carnavalsfiguur Josianneke van Staden. Ons tweede nummer zal eind dit jaar uitgebracht worden. In de toekomst plannen we samenwerkingen met nog andere artiesten”.

Meer info over Stoan Up Records : https//www.facebook.com/StoanUprecords .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier