Oostendse Lola Obasuyi doet mee met nieuwe talentenshow Sing Again op VTM

Na haar overwinning in The Voice van Vlaanderen (links) doet Lola mee met de nieuwe talentenshow Sing Again (rechts).
Lara Merlevede
Lara Merlevede Reporter

In de nieuwe talentshow Sing Again van VTM doet Lola Obasuyi uit Oostende mee. De zangeres won in 2016 The Voice van Vlaanderen en waagt nu opnieuw haar kans.

Speciaal voor 35 jaar VTM brengt de zender talenten uit vorige talentenjachten vanaf vrijdag 3 mei samen in de nieuwe shiny floor show Sing Again, waar ze een nieuwe kans wagen. Hoe is het hen in al die jaren vergaan? Doen ze in de huiskamers nog een belletje rinkelen? Hoe brengen ze het er zoveel jaren later vanaf en wie wint de wedstrijd?

Een van de kandidaten is de Oostendse zangeres Lola Obasuyi. Ze won eerder al de zangwedstrijd The Voice van Vlaanderen. “Bij mijn Blind Audition in The Voice van Vlaanderen was ik mentaal een beetje ‘checked out’. Het was de eerste keer dat ik voor een groot publiek stond. Ik had veel stress en de coaches drukten pas op het einde. Maar ik heb me wel geamuseerd toen en heb mooie commentaren gekregen”, vertelt Lola over haar deelname.

Naast Lola doen ook Pim Symoens uit Star Academy, Sarah De Koster uit de Soundmixshow, Youssri Mejdoubi uit Belgium’s Got Talent en Glenn Claes en Luka Cruysberghs uit The Voice van Vlaanderen hun auditie nog eens over in Sing Again.

Sing Again is vanaf 3 mei te zien bij VTM.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier