https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Nieuw album Goose verschijnt volgende lente

© (Foto GF)
Stefaan Van Volcem
Stefaan Van Volcem Freelance journalist KW

Het Kortrijkse viertal maakte vandaag bekend dat zijn vijfde langspeler op donderdag 31 maart 2022 live voorgesteld wordt in de Ancienne Belgique in Brussel. De ticketverkoop voor dit concert gaat aanstaande vrijdag 17 september om 10 uur van start.

Het vorige album van Goose dateert van april 2016. ‘What you need’ bereikte de koppositie in de Ultra Top 200. Voorlopig hun enige nummer 1-notering in deze prestigieuze lijst. Eerder dit jaar strandden ze op de tweede plaats met ‘Something new’, een mini-album dat de vijf meest recente singles van GOOSE omvat, aangevuld met remixes van die nummers.

Leffingeleuren

Fans van de Kortrijkzanen kunnen nu beginnen uitkijken naar nieuw materiaal dat er in maart 2022 aankomt. Eerder, op zondag 26 september, sluiten ze in Leffinge het festival Leffingeleuren af.

Die avond treedt ook Bolis Pupul op. Dit is het alter ego van Boris – zoon van Luc alias Kamagurka – Zeebroek, die tegenwoordig deel uitmaakt van de Deewee-familie van de gebroeders Stephen en David Dewaele van Soulwax.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten