Michael Lanzo stelt album ‘Een Zomer Vol Amore’ voor

Michael Lanzo tijdens zijn voorstelling. © FODI FODI
Redactie KW

In Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke stelde Michael Lanzo zijn derde album, ‘Een Zomer Vol Amore’ voor.

“Dit album kwam met een beetje vertraging uit door de gekende coronaperikelen”, zegt Michael. “Uiteindelijk was die periode geen verloren tijd, want we konden nog nieuwe ideeën uitwerken en we trokken zelfs voor een fotoshoot naar Spanje. Op die manier krijg je nog meer een vakantiegevoel wanneer je naar de liedjes luistert. Akkoord, de cd komt misschien wat laat uit, maar ik wilde graag eens een album uitbrengen in mijn verjaardagsmaand augustus”, klinkt het bij Michael Lanzo.

Op het nieuwe album staat onder meer zijn bekende (Spaanse) song ‘De Toreador’ en ‘Ik Ga Naar De Zon’. Verder prijken er ook twee liedjes op uit zijn eerste album (waaronder ‘Granada’) maar deze liedjes zijn twee totaal opnieuw gemaakte én bewerkte nummers geworden. Ook twee herwerkte songs uit zijn tweede album hebben de nieuwe cd gehaald.

Sterkte

“In 2014 bracht ik ‘Het Nieuwe Licht’ uit bij CNR/Vlaamse Sterren. In 2018 kwam dan ‘Geloof Hoop en Liefde’ uit bij VDM Produkties. Ik bracht liedjes uit die mij veel sterkte gaven. Nu staan de zomer en de zon centraal in mijn derde album”, verklapt Michael. “We kozen deze keer enkel voor covers en staken ze in een nieuw Michael Lanzo-jasje. Ik zing liedjes van Julio Iglesias tot een medley van The Gipsy Kings. Ik hoop dat de mensen die niet op vakantie gaan na het beluisteren van mijn cd een zomers gevoel krijgen. Ik heb zelfs goed nieuws voor de fans van Helmut Lotti. Ik stak ‘Kom Nu’ in een Spaans jasje. Dit liedje past dus perfect op mijn album, met dank aan de trompetten en violen.” (Patrick D.)

Het nieuwe album is te koop aan de fanstand van Michael én op de webshop van VDM Produkties. Info en boekingen: 0475 78 63 98 – www.vdmprodukties.be.

michaellanzo@gmail.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.