Jeugdharmonie Jong Eendracht Aalbeke en Roeselaarse Jeugdharmonie brengen samen één concert

Tijdens de repetitie van JH Jong Eendracht op 5 april (met wat minder leden dan gewoonlijk omwille van de paasvakantie). Geleid door Klaartje Chiers, dirigente van Roeselare © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

Op zaterdag 13 april vanaf 18 uur brengen de muzikale jongeren van Aalbeke en Roeselare in het ontmoetingscentrum in Aalbeke een toegankelijk dubbelconcert. “Het plan is om later opnieuw een samenwerking op te zetten en om het samengesmolten orkest ook in Roeselare aan het publiek te presenteren”, zegt Filip Santy, voorzitter van de Koninklijke Harmonie Eendracht Kortrijk-Aalbeke.

Het concertprogramma omvat een vijftal werken: The Lion King (arr. John Higgins), Where no man has gone before (arr. Paul Jennings), Pasadena (Jacob De Haan), Angels and Demons (Hans Zimmer arr. Michal Worek) en Latin Gold (arr. Paul Lavender). Samen met de instappers wordt ook nog Wellerman (arr. Johnnie Vinson) gebracht.

Tickets kosten 8 euro (gratis voor kinderen -12 jaar) en kunnen besteld worden via www.harmonieaalbeke.be of bel naar 0474/080 934.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier