Günther Neefs, Stan Van Samang en Christoff kleuren muzikale zomer in Roeselare, ook Ketnet Zomertour keert terug

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Er valt op muzikaal vlak weer heel wat te beleven in de Rodenbachstad. Dat de Parkies opnieuw zes weken lang op donderdagavond voor ambiance zorgen, wisten we al. Net zoals de affiche van Trax Festival. Nu is ook de rest van de zomerprogrammatie bekend.

In de zomer van Roeselare zitten ook twee feestdagen waar de stad traditioneel inzet op muzikale beleving. Op 11 juli is er het Feest van de Vlaamse Gemeenschap. Dit jaar met het beste wat het Vlaamse muzieklandschap te bieden heeft. Starten doen ze met de lokale band LunAcoustic, daarna is Christoff aan de beurt. En eindigen doen we met Günther Neefs.

Tijdens de Nationale feestdag op 21 juli kan iedereen zich opmaken voor spetterende optredens van onze eigenste ‘The Voice van Vlaanderen’ Christophe, Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld en Stan Van Samang,

2 Fabiola

Na succesvolle vorige edities, keren De Parkies terug. Dansen in het park doen we deze zomer op donderdagavond op de Parkies 2024! Onder meer Pauline Slangen, Gene Thomas, Abba 4 U en 2 Fabiola komen de sfeer verzorgen.

Donderdag 15 augustus is dan weer een hoogdag voor de kleinsten onder ons, want de Ketnet Zomertour strijkt opnieuw neer in Roeselare. Komen dit jaar langs: Sarah & Bavo, Kaatje, Kamiel & Victor, Gamekeepers en De KetnetBand.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier