Gratis Parkies-concerten komen deze zomer terug naar Roeselare

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Van 18 juli tot en met 22 augustus 2024 kan je opnieuw zes donderdagavonden terecht in het Sint- Sebastiaanspark in Roeselare voor de gratis Parkies-concerten.

Op donderdag 22 augustus 2024 is er ook nog een namiddagconcert voor de rijpere leeftijd. “Vanaf 19 uur zijn alle inwoners, buurtbewoners en passanten welkom. In een oase van groen, voorzien van de nodige food en drinks, kan je in de zomermaanden wekelijks genieten van de gevarieerde optredens. Rond 20 uur start het voorprogramma. Na een korte pauze volgt aansluitend onze hoofdartiest. We hopen op een droge en mooie zomer.”

“Dankzij de samenwerkingen met het lokale bestuur en de diverse partners, zijn de Parkies-concerten opnieuw gratis voor de bezoekers. Achter de schermen wordt er volop gepuzzeld aan de line-up. Met onze concertreeks werden we na al meer dan 30 jaar Parkies een begrip bij het publiek en de artiesten. Deze laatsten vinden het fijn om er ofwel met hun muzikanten hun eerste grote stappen te zetten op een podium ofwel met bekend repertoire een gezellige massa muziekliefhebbers te bespelen. Met een gezonde mix van gevestigde en nieuwe namen, maken we binnenkort de line-up bekend”, klinkt het bij de organisatie. Met 137 gratis concerten, verspreid over 19 locaties en gemiddeld 300.000 jaarlijkse bezoekers, blijven de Parkies komende zomer ‘het grootste kleinste festival van België’, dat je zeker eens of opnieuw moet bezoeken.

Meer informatie vind je op www.parkies.be of social media.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier