Concert Rammstein in Oostende verplaatst naar 3 augustus 2022

© GF
© GF
Jan Degoe
Jan Degoe Chef Regio

De Europese Stadium Tour van Rammstein, waaronder ook het uitverkochte concert in Oostende valt, wordt verplaatst naar 2022.

Het concert van Rammstein in Park De Nieuwe Koers in Oostende zou in eerste instantie plaatsvinden op 10 juni 2020 en werd later verplaatst naar 7 augustus 2021 in het kader van de coronapandemie. Maar het concert wordt dus opnieuw uitgesteld. De nieuwe datum is woensdag 3 augustus 2022.

De band zelf is ontgoocheld, maar stelt dat de beslissing onvermijdelijk was. De situatie laat momenteel niet toe om het concert en het terrein volop klaar te stomen. Bovendien is er geen garantie dat het concert in zijn volle glorie zou kunnen doorgaan begin augustus.

Alle tickets voor het concert zijn al verkocht en blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum. Het is dus niet nodig om tickets om te ruilen voor nieuwe tickets. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. Door de verplaatsing van het concert van Rammstein naar 3 augustus 2022 is het mogelijk dat geannuleerde tickets op een later moment weer in verkoop gaan. Voor de verkoop van deze tickets is een wachtlijst aangemaakt waar geïnteresseerden zich voor kunnen inschrijven. (JD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.