Claire Danjou brengt Franse chansons naar Het Mysterie

Zangeres Claire Danjou. © gf
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Zangeres Claire Danjou brengt op maandag 25 maart Franse chansons in volksspelencafé Het Mysterie in Poperinge.

“Claire Danjou is een professionele, veelgevraagde, zangeres uit Noord-Frankrijk met Normandische roots. Al vele jaren trekt zo rond met een aantal mooi muzikale programma’s voor zowel kinderen als volwassenen”, zegt Marc Dewilde van het organiserende Carlines Mysterie.

Op maandag 25 maart om 20 uur komt Claire langs in Het Mysterie met haar programma ‘Ballade à travers des chansons’. “In dit programma loopt ze door een mix van ballades, vrolijke,ondeugende en humoristische liedjes, ontleend aan het oeuvre van Barbara, Bourvil, Brassens, Trenet, Edith Piaf en vele anderen. Als een boeket van emoties biedt deze avond een vleugje tederheid, nostalgie, ironie en enkele tonen van lichtheid. Meezingen is geen probleem, integendeel Claire nodigt regelmatig uit tot zang en deelt de teksten uit. Liefhebbers van het Franse chanson mogen zeker deze avond niet missen.”

Het concert is freegift tussen 20 en 30 euro per persoon all-in dranken, hapjes en concert. Reserveren rechtstreeks in Het Mysterie of Marc Dewilde via 0474 57 01 06.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier