Expo in het kerkje van Oeren

Burgemeester Liefooghe, schepen Sylvie Thieren, Eddy van Koeveringe, Lieve Vandemoortele, Gabriël Depraeter en Eddy Barbier, schepen Karolien Avonture en schepen Jacques Blanckaert nodigen iedereen uit om de werken te komen bezichtigen. © Anne Bovyn
Anne Bovyn
Anne Bovyn Medewerker KW

Op initiatief van Lieve Vandemoortele uit Oostduinkerke loopt nog tot en met zondag 2 juni een expo in het kerkje van Oeren, deelgemeente van Alveringem.

“Zelf ben ik ondertussen bijna dertig jaar keramiste”, zegt Lieve die al die tijd regelmatig heeft deelgenomen aan tentoonstellingen in binnen- en buitenland en daarbij ook diverse prijzen en nominaties won.

“Op zoek naar exporuimte ben ik bij het kerkje van Oeren en de gemeente Alveringem uitgekomen. Komende zomer is alles volboekt en dus zijn we blij om hier nu al te zijn. Eddy Barbier uit Oostduinkerke bracht klein houtsnijwerk mee, Gabriël Depraeter uit Aalter stelt groot snijwerk tentoon, ikzelf breng keramiek en mijn echtgenoot Eddy van Koeveringe laat abstracte kunst zien. De expo is elke dag vrij toegankelijk tussen 14 en 18 uur.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier