Internetfenomeen Jietse Pauwaert is deze week te gast bij Studio Brussel

Knokke-Heistenaar Jietse Pauwaert, bekend van zijn hilarische filmpjes op Twitter en Instagram, vervoegt nog tot donderdag de rangen van Studio Brussel.

Jietse (rechts) is deze week te horen op StuBru. © Instagram StuBru

Maandagavond mocht de 21-jarige Jietse voor de eerste keer aan de knoppen staan. In het programma Sander en Beter (van 22 uur tot 00 uur) praten hij en Sander Vandenhende over van alles en nog wat… in het West-Vlaams!

“Het West-Vlaams dialect is deze week onze focus”, zegt Jietse. “Gisteren (maandagavond) gaven we liefdesadvies en seksuele voorlichting aan luisteraars in het West-Vlaams. We hebben al heel wat afgelachen met verschillende bellers. We hielden in onze show ook een auditie voor een onbestaande West-Vlaamse reboot van Bassie & Adriaan.”

De volgende dagen mogen luisteraars nog heel wat West-Vlaams gegrap en gegrol verwachten. “We plannen niet echt vooruit in het programma, we zien wel wat er op ons pad komt. Ongetwijfeld zullen we nog veel West-Vlaams klappen en blèten van het lachen”, besluit de tijdelijk sidekick van Sander.

Jietse’s dolle fratsen zijn nog te beluisteren van dinsdagavond tot donderdagavond van 22 uur tot 00 uur op Studio Brussel.

(LM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.