Hoeveel West-Vlamingen zullen er deze keer in De Mol zitten?

Wie is de Griekse krijger in de reclamespot op VIER? © VIER
Marc Denys
Marc Denys Gepassioneerd mollenvanger uit Handzame

Wie zag gisterenavond op Vier die aankondiging van de nieuwe serie ‘Lion Marked Legend’? Viel je daarbij niets speciaal op?

Vond je ook niet dat het personage van ‘Lion Marked Legend‘ wel héél hard leek op Gilles De Coster? Het bijhorend deuntje klonk bovendien verdacht vertrouwd in de oren en van zodra speurders in de titel een anagram zagen voor “De Mol Griekenland” smolt de allerlaatste twijfel weg.

Na Argentinië (2016), Zuid-Afrika (2017), Mexico (2018) en Vietnam (2019), zoekt De Mol het dit jaar wat dichter bij huis: Griekenland!

Deze vroege bekendmaking zou bovendien kunnen wijzen dat het nieuwe seizoen ook sneller op de buis zal komen dan vorig jaar (maart 2019). Niet schrikken dus als heel binnenkort ook de namen van alle kandidaten worden vrijgegeven.

Ben je ook zo benieuwd wie volgend seizoen onze provincie zal vertegenwoordigen? Misschien is het wel iemand uit jouw straat of dorp? Vorig seizoen streden Bas en Martijn heel lang mee, maar wonnen ze net niet. Bas schopte het zelfs tot in de finale, maar moest daar net de duimen leggen tegen Axel, de piloot uit Kapellen. En wie vorig seizoen de Mol was, dat hoef ik je, beste lezer, niet meer uit te leggen… Elisabet strooide (bijna) iedereen, ook jullie Molwatcher, zand in de ogen en ontpopte zich tot één van de allerbeste Mollen ooit!

Hoeveel West-Vlamingen zullen er deze keer in De Mol zitten?

Hoeveel West-Vlamingen zullen er deze keer in De Mol zitten?
Hoeveel West-Vlamingen zullen er deze keer in De Mol zitten?

Laat je ondertussen niet mollen en misschien wel tot heel binnenkort!

Mollengroetjes,

Marc Denys

Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.