Herman van Veen viert 75ste verjaardag in Kursaal Oostende

Herman van Veen kwam al meermaals naar Kursaal Oostende. © MF
Matthias Feyen
Matthias Feyen Redactie KW

Herman van Veen wordt volgend jaar 75 jaar. Hij viert dat met een gloednieuwe tournee in Vlaanderen. Op vrijdag 21 februari 2020 strandt de geestelijke vader van Alfred Jodocus Kwak in Kursaal Oostende.

Herman van Veen komt met zijn gezelschap, onder wie violiste-zangeres Jannemien Cnossen, harpiste-percussioniste-zangeres Wieke Garcia, bassist-toetsenist Kees Dijkstra en componist-gitariste Edith Leerkes op vrijdag 21 februari 2020 in Kursaal Oostende de jaren vieren. De laatste keer dat de Nederlander in Kursaal Oostende optrad, was in 2017. De show was toen helemaal uitverkocht.

Herman van Veen speelt viool, zingt, componeert, schrijft, acteert en regisseert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde stripfiguur-eend Alfred Jodocus Kwak. “Hij is volstrekt uniek in zijn genre en brengt zijn repertoire ook moeiteloos in vier verschillende talen. Hij reist de hele wereld rond met zijn voorstellingen en zet zich ook geregeld in voor de rechten van het kind en Unicef. We zijn trots Herman Van Veen te mogen ontvangen in Oostende”, aldus burgemeester Bart Tommelein.

De ticketprijzen voor het concert in Kursaal Oostende variëren van 35 tot 46 euro en zijn te verkrijgen via kursaaloostende.be en in Toerisme Oostende. De verkoop start op dinsdag 26 maart om 10 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.