https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gunther ‘Get Driven’ Ghysels in Jonge Wolven: “Geen Sky Is The Limit-toestanden”

foto VTM
Redactie KW

Vanaf 31 augustus zet VTM 2 in op ‘Jonge Wolven’, een docureeks over succesvolle jonge ondernemers. Een van hen is Avelgemnaar Gunther Ghysels (28). Met Get Driven, het digitaal chauffeursplatform dat hij in 2015 uit de grond stampte, haalt hij jaarlijks een miljoenenomzet: “Flexibiliteit en volharding zijn onontbeerlijk.”

In 2014 keerde Gunther Ghysels, na tal van blessures en revalidatieperiodes, een leven als topsporter definitief de rug toe. Maar de ex-motorcrosser bleef niet bij de pakken zitten en startte bijna meteen een digitaal chauffeursplatform op. En met succes: sinds 2017 groeide ‘Get Driven’ jaarlijks met honderd procent. Bovendien staan er uitbreidingen naar Berlijn en Londen in de steigers. Geen wonder dat de makers van ‘Jonge Wolven’ eens wilden komen piepen naar het drukke leven van de beloftevolle ondernemer.

“Ik wilde graag meedoen aan een dergelijk programma, want dat geeft een enorme boost voor je naamsbekendheid”, is Gunther eerlijk. “Er was wel één voorwaarde: het moest een serieuze documentaire zijn. ‘The Sky is the Limit’-toestanden zijn, met alle respect, niet aan mij besteed.”

Londen en Berlijn

“Bovendien is de associatie met de andere ondernemers uit het programma, die geloofwaardige en succesvolle bedrijven bezitten, ook mooi meegenomen. De camera’s? Goh, dat was even wennen, maar dat viel wel mee. ‘Work hard, play hard’, het credo van het programma, paste bovendien bij mij. Hard werken is belangrijk, maar het moet leuk blijven.”

‘Get Driven’ lonkt al een tijdje naar het buitenland. Corona joeg Gunther in maart nog weg uit Berlijn, maar vanaf september slaat hij zijn tenten op in Londen. “Op strategisch onderzoek, inderdaad. Corona heeft ons even afgeremd, maar hopelijk kunnen we begin 2021 opnieuw verder groeien. Of ik tips heb voor jonge ondernemers? Durf springen. Wees flexibel en zet door in wat je doet. Je zal altijd obstakels op je weg vinden: leer daaruit.”

Jonge Wolven,

vanaf 31 augustus op maandag om 20.35 bij VTM 2.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten