Zilverrock met Luc Steeno als echte headliner: “In mijn badjas heb ik toegezegd!”

Luc Caals en Luc Steeno met daarachter schepen Maxim Donck, Tjeppen en Pulle, burgemeester Bart Tommelein en Niko Geldof. © EFO
Edwin Fontaine
Edwin Fontaine Medewerker KW

Luc Steeno wordt toegevoegd aan de affiche van Zilverrock in Oostende. Een tussenkomst van burgemeester Bart Tommelein zorgde daarvoor. De ideale headliner om van de 26e editie alsnog een voltreffer te maken.

Zilverrock, een initiatief van de stad Oostende, wordt georganiseerd door Blue Sky Concerts rond Olivier Orlans en Niko Geldof. “De voorverkoop loopt goed, we konden nu ook promotie maken in de ontmoetingscentra”, luidt het. Er zouden al een 1000-tal tickets verkocht zijn. Daarmee overtreft Zilverrock de editie van september 2023. Op de affiche staan Herbert Verhaeghe, Pc Brown, Yves Seghers en Paul Bruna. De hoofdacts zijn Luc Caals (met ‘Caals zingt Hazes’) en Oostende Zingt, het meezingconcept dat ook op de Paulusfeesten goed scoort. De presentatie ligt in handen van Tjeppen (Robert Duyck) en Pulle (Patrick Dupon).

Luc Steeno als hoofdact

Het was onder impuls van burgemeester Bart Tommelein dat er nu nog een hoofdact werd toegevoegd. “Luc Steeno is een zanger van formaat die door veel mensen wordt gesmaakt. Ik ben blij dat hij aan de affiche wordt toegevoegd. Ik kom zelf zeker ook eens langs naar Zilverrock want ik hou van muziek, zingen en Vlaamse muziek.”

Luc Steeno was verrast door de vraag : “Ik herinner me dat ik uit de douche kwam en een FaceTime-gesprek van Niko aannam. Alleen gaf hij snel het scherm door aan de burgemeester die me uitnodigde. In badjas heb ik toegezegd.”

Tickets voor Zilverrock kosten 19 euro; houders van een Uitpas met kansentarief betalen slechts 3,8 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier